Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Nowe przecieki o Assassin’s Creed: Hexe. Brak wielkiego otwartego świata i powrót zapomnianej mechaniki to tylko wierzchołek góry lodowej

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
15.07.2026 15:24
trismegistos
1
1
odpowiedz
trismegistos
8
Pretorianin

Ponury klimat, liniowość, magia i wywoływanie strachu u wrogów: UBISOFT MNIE KUPIŁO! 😍

post wyedytowany przez trismegistos 2026-07-15 15:29:31
15.07.2026 15:32
TRX
1.1
3
odpowiedz
TRX
224
Generał

trismegistos Nie zapomnij kupić preordera ;)

15.07.2026 15:38
trismegistos
1.2
3
odpowiedz
trismegistos
8
Pretorianin

TRX Spokojnie! Ja nie z tych. Rozum mam na swoim miejscu :)

post wyedytowany przez trismegistos 2026-07-15 15:39:38
15.07.2026 16:00
2
odpowiedz
katai-iwa
73
Legend

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

15.07.2026 16:06
3
odpowiedz
?-?-?-?
160
Last Of The Wilds

Mi się za to podobał klimat z Valhali, który był we Francji/Paryżu. Czyli chyba będzie coś w ten deseń, plus nie bardzo otwarty świat jak w Mirage. Bardziej skondensowana rozgrywka.

To może być dobre.

post wyedytowany przez ?-?-?-? 2026-07-15 16:20:20
15.07.2026 16:06
Persecuted
4
odpowiedz
Persecuted
169
Adeptus Mechanicus

Brzmi to naprawdę fajnie, oby rzucili niedługo jakiś trailer ;).

15.07.2026 18:06
Drzesaru
5
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Drzesaru
87
Konsul

No i to są świetne informacje! Brak JEDNEGO otwartego świata, a kilka mniejszych to dobra decyzja. Jak za czasów jedynki, dwójki, trójki i Rogue. A liniowość tej odsłony interpretuję jako liniową fabułę. To jest przekleństwo nie tylko asasynów, ale większości gier ubisoftu od czasów Far Cry 5, czyli zamiast liniowej fabuły jest kilka wątków głównych, które można robić w dowolnej kolejności. To uniemożliwiało pisanie dobrej historii. Co do magii to wolałbym jej nie dostać w ogóle, ale fakt że jest stonowana względem pierwowzoru rozumiem, bo gra była robiona z myślą o niej, a więc pozbawiając się jej całkowicie byłby produkcyjny bałagan (o ile już nie jest). Choć ja wolałbym produkcyjny bałagan i opóźnienie premiery o 2-3 lata niż nawet szczątki tych głupich pomysłów. System strachu z DLC do Syndicate to akurat bardzo dobry pomysł i właśnie z racji tego mroczniejszego tonu dziwi mnie czerwcowa premiera. Przecież to idealna okazja do wydania gry w halloween.

15.07.2026 20:24
Ali Wlaborg
5.1
odpowiedz
Ali Wlaborg
103
Mordęga

Drzesaru to by tez była święta informacja, jakby to nie była gra od ubikacji, dziś ubikacja jest gorszym molochem niz EA i T2 kiedykolwiek byli

15.07.2026 18:21
6
odpowiedz
Pabloninho
34
Pretorianin

W miarę spoko, tylko że z ceną trochę odjechali. I tak pewnie kupię jak będzie poniżej 50 zł.

15.07.2026 20:06
7
1
odpowiedz
Norbi_gier
2
Legionista

Lepiej przyjąć że będzie szrot jak zawsze, najwyżej będzie pozytywne zaskoczenie po premierze

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl