Oczywistym jest, ze to nie jej osobiste dokonania, kobieta pewnie nawet dobrze pada nie bedzie umiala ogarnac. Takiej pozycji w biznesie w wielkiej korporacji nie osiąga sie przez granie w gry.
W 60% ukończenia TLOU2 też nadal wierzycie?
Korporacje wszystkich dymają od lewa do prawa, a fałszywa liczba i statystyka to ich główne narzędzie.
Rockstar też sobie załatwił fałszywe wyświetlenia pierwszego zwiastuna GTA 6.
Jeszcze ta babka i ulubiona gra Halo i to są właśnie takie osoby na takich stanowiskach, to przynajmniej mogła wymyślić coś bardziej oryginalnego chociaż tą listę jej ulubionych gier to ona nawet sama nie wymyśliła tylko ktoś z nią to zrobił.
Banalnie prosta gra (na łatwym), ogromny hype, kazdy chciał poznac koniec historii - Tak wierzymy
Tak samo wierzymy w wyswietlanie trailera GTA VI - gra o ktorej gada doslownie kazdy gracz
Nawet COD-a na 4 godziny nie kończy taki % graczy, a co dopiero grę na ponad 20 godzin z wieloma przerywnikami filmowymi z rozmowami gdzie dzisiaj przeciętny gracz, a już zwłaszcza konsolowiec to 15 sekund nie wytrzyma patrząc na takie coś.
Oczywistym jest, ze to nie jej osobiste dokonania, kobieta pewnie nawet dobrze pada nie bedzie umiala ogarnac. Takiej pozycji w biznesie w wielkiej korporacji nie osiąga sie przez granie w gry.
Via Tenor
Okej, czyli jej ulubione gry to średniaki w porywach do 7,5/10, powodzenia wszystkim fanom xboxa, playa też.
Konsole do zaorania, wszystko wychodzi na PC i spokój
Via Tenor
Juz tesknią. Tak jakby od lat wychodziło coś bardzo dobrego na tą konsolę. Trzy gry na krzyż na x lat.
Play nie lepszy, oni przynajmniej coś wypuszczają. Remastery, żeby lecieć po taniości.
microsoft wypuszcza więcej, znacznie więcej ale co z tego skoro w te gry można grać PS5. To po pierwsze a po drugie to ceny xD series s kosztuje prawie tyle co zwykłe ps5 bez napędu a series x prawie tyle co pro. to jakieś nieporozumienie plus gamepass na konsoli jest droższy o 4 dychy
Przypomina mi to sytuację, gdzie będąc w Warszawie zwróciłem się nieświadomie do osoby robiącej makeup per "kosmetyczka", gdyż w moich stronach zawsze funkcjonowało takie określenie. Pani zamiast przymknąć oko i grzecznie wyjaśnić, że jest makijażystką nie omieszkała z wielkim oburzeniem zrobić mi wykład, że kosmetyczki to są na wsi, a ona jest makijażystką. Mam wrażenie, że powyższy tekst o "polskim rasizmie" to taka sama sytuacja.
Coś mi mówi, że Pani Sharma nie polubi się z graczami...
Ale to musi być dla niej irytujące, że gracze nie są takimi idiotami i nie wierzą w każde jej słówko i ładny uśmiech, tylko szukają fałszu i weryfikują.
Zapewne grała sobie w dzieciństwie i młodości, a później poświęciła się karierze. Jak dostała to stanowisko miesiąc temu to zaczęła intensywnie grać i próbować różnych gatunków, żeby wiedzieć w czym rzecz. Mogła nawet dostać takie zadanie. Jej dzieciństwo i młodość to lata 90 i wczesne 2000, więc trudno przypuszczać, żeby w nic w życiu nie grała. Ja tam będę ją oceniać po działaniach, a to co robi w wolnym czasie to jej sprawa.
Przynajmniej ma publiczny profil XOBX-a więc plus za transparentność. Czy aktywność rzeczywiście podejrzana - chyba za krótki okres czasu, by to ocenić.
Są tacy pseudoznawcy gier i popkultury, co w grę nawet dobrze nie zagrają jeśli w ogóle i cyk "opiniotwórcza recenzja" czy raczej agregator nastrojów. Ale wszelkie profile PSN, Steam itp. ukryte, bo inaczej by się okazało, że gry ani nie ukończyli ani nie wyszli poza pierwszą mapę i w sumie w dupie byli, gówno widziel.
Zaczęła grać na miesiąc przed objęciem prezesury i uważasz, że czas pokaże, czy to jest podejrzane?
To jak Clair Williams która miała przywrócić świetność zespołowi w F1. To jest takie śmieszne że te bardzo ważne stanowiska daje się osobom politycznie poprawnym ale zupełnie nierozumiejącym z czym mają do czynienia. To fantastyczne że te wielkie korporacje strzelają sobie w kolano bo oglądać ich upadki to wyjątkowa przyjemność. Ostatnim prezesem playboya też była kobieta... wszak ona wiedziała najlepiej czego pragnie mężczyzna... transwestyte na rozkładówce... tak jak kobieta z fake kontem wie najlepiej czego pragnie konsolowiec xboxa :)
Jak będzie więcej gier ekskluzywnych to będzie łatwiej znaleźć indie.
Szkoda, że ludzie tak krytykują Phila. Ona przejmuje dział growy w stanie agonalnym, gorsza może być już tylko całkowita likwidacja.