Komentarze do wiadomości: „Nie widziałem i nie używałem lepszej klawiatury od tej”. Ten sprzęt z baterią 8000 mAh wyprzedza całą resztę o lata świetlne

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
31.12.2025 12:14
1
1
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
12
Generał

Wy to nazywacie newsem?! Przecież to nic innego jak słup ogłoszeniowy i do tego sponsorowany, do którego wepchnęliście cztery razy swój link afiliacyjny.
Zero własnych zdjęć, wszystkie od producenta, zero własnych przemyśleń, detali, tylko bełkot i wybrane recenzję z Amazona.
Jaki ściek.

31.12.2025 13:11
2
odpowiedz
adrianp190658
0
Junior

powiem tyle może i klawiatura jest spoko ma ładny wygląd z dobrym RGB i duża baterie ale to nie sprawia ze jest najlepsza aktualnie istnieją już klawiatury magnetyczne/optyczne a nawet robią się standardem droższym segmencie chcecie sprzedać klawiature za 800zł które jedynie czym się wyróżnia to wyglądem i bateria a realnie taki wooting już ma porównywalną cene, i nie musi wykupywac materiałów sponsorowanych zeby go ktoś kupił bo realnie jest jedna z najlepszych klawiatur jakie sa. i mówią to np liczby ile pro graczy znanych gier go posiada. W skrócie próbujecie wcisnąć wygląd jaka "najlepsza klawiaturę na świecie"

31.12.2025 13:43
Soulcatcher
3
odpowiedz
Soulcatcher
287
ESO

Premium VIP

Mi to wygląda na klawiaturę dla dzieci.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl