Ciekawe czy ktoś komu zapłacił za tę współpracę ;)
Czy Rockstar naprawdę potrzebuje dodatkowych odbiorców i szuka ich na Netflixie? Czy to Netflix szuka nowych odbiorców i dlatego skierował swoje kroki w stronę jednego z największych hitów tej dekady? Wydaje mi się, że więcej może zyskać Netflix...
GTA VI nie wyjdzie na pc przed startem multiplayera na konsolach bo przeciez zaraz powstałby mod który umożliwiłby to na pc.
Ale moim zdaniem czeka nas ścisła współpraca z Netflix prowadząca do strimingowej wersji VI.
Jestem świeżo po darmowym okresie i całe szczęście, że to koniec. Oglądnąłem sporo słabych filmów z dobrym opisem początkowym i grafiką.
Nie wszyscy. Kto ma Netflixa i gra to zobaczy. Ktoś odpali Netflixa tylko dla tego pokazu, to jest stracony. Nawet jak ktoś ma hajs, i to dla niego grosze, to płacić tylko za to, żeby zobaczyć coś 6 godzin wcześniej, jest dla mnie jakąś chorobą. No ale jak testerzy płacą więcej za skórki i za granie dwa dni wcześniej, to w zasadzie jest dobrze wychowane stadko . No ale tak to działa. Takie piosenkarki jak Swift hoduje stadko, gdzie dzieciarnia kupuje wszystko, bajki to samo. Sam byłem właściwie za dziecka ofiarą. Kupowało się tony chipsów żeby mieć wszystkie Tazosy(ale tylko pierwsza seria) Albo karty dragon ball z Chio i z gum turbo. Ale to trwało może z 2 lata. Potem już tak żeby mieć wszystko nie kupowałem . Teraz jak coś kupuję, to też nie dosłownie wszystko, bo mi ktoś tak powie. Tylko jak chcę to kupię. Smutne jest to, że ludzie kupują coś, bo wystarczy że na opakowaniu jest jakaś gwiazdka, albo te lody ekipy XD A wszystko smakuje tak samo. No ale kto co lubi.
75zł za obejrzenie trailera 😂, to już ociera się o szczyt głupoty.
Szybciej bym kupił jakieś konto za 20 zł albo o zgrozo.. poczekał aż pojawi się na YT.. Stfu efektu FOMO.
Netflix ostatnio wrocil z okresem probnym wiec nie musicie nic placic zeby to objerzec. EOT
Sam mam na inny kraj bo te ciaglre podwyzki sprawily ze nie bylo warto, teraz mam za 20 pln miesiac standard i jest ok
Ale to i tak sporo w porownaniu do apple tv za 4 zl / miesiac - a tam jakosc seriali jednak lepsza
GTA V fabularnie to była tak kupa, podchodziłem do niej 4 razy i nie dałem rady przejść.
Coś czuje, że VI, będzie jeszcze gorsza, jeszcze ten cały hype na durne trailery.
"Jestem pewien, że go obejrzycie, bo wszyscy tak zrobią"\
A co to? Korea płn., że kto żyw ma oglądać wystąpienie jaśnie oświeconego przywódcy, a kto nie obejrzy, tego z całą rodziną na 5 pokoleń naprzód do łagru? Nie ma obowiązku oglądania trailera, ani grania w GTA 6.
"Myślę, że jest to przykład tego, jak Rockstar próbuje nowych rozwiązań oraz wypromować grę, i mam nadzieję, że czeka nas jeszcze wiele podobnych działań."
Dajemy trailer na naszym YT, może dajmy go też na NF, żeby poszerzyć grono odbiorców? To jest poszerzanie zasięgu promocji.
Dajmy NF 6 godzin wyłączności na naszą reklamę, zanim pokażemy ją publicznie na YT. To początek wyjątkowo chamskich sposobów monetyzacji każdego g**na, nawet reklamy, który należy dusić w zarodku, zanim się rozpleni.