Już rzygam tymi postami pokroju "twórcy klejr obsiur " zrobili to tamto owamto ile można wcześniej o spoconych larianach teraz o tym żabojadzkim dziadostwoe.....
Wyżej mamy przedstawiciela kwiatu inteligencji. Całe szczęście, jak widać, w Katyniu nie pozbyto się wszystkich ich przedstawicieli. Widać ewidentnie szlachetną krew w jakości gramatycznej i logicznej tego wpisu!
Są jeszcze "wydawca manor lorda" i tzw "twórcy wiedźmina" czyli byli pracownicy Cd Projekt bez względu na stanowisko i kiedy tam byli
Prawda jest taka, że gdyby była średnia to miałbyś ją w dupie. A tak posta napisałeś.
Via Tenor
Jesli jakosc gier video zmierzymy iloscia wyrzyganej w internet slepej nienawisci, zazdrosci i prob zdyskredytowania przez roznorakich "koneserow" ktorych boli kazda nowa premiera (i tak do nastepnej), to COE33 jest najlepsza gra wszechczasow.
Gra jest tak bardzo "mid", ze pod kazdym newsem jest wysyp typow, ktorzy musza koniecznie powiedziec swiatu jak bardzo jest srednia. "Sredni" to jest goticzek.
Dziś rano wszedłem do łazienki, a tam... Expedycja 33. To jest już wszędzie!! :/
Ciekawe co o tym myśli wydawca Manor Lords oraz twórcy realistycznego symulatora życia InZOI.
Nigdy nie grałem w jrpg. Nigdy nie interesował mnie taki format rozgrywki i mechanika jak w Ekspedycji. Jak przeszedłem tę grę to się wzruszyłem (delikatnie mowiąc). Pierdzielcie co chcecie, że gra jest średnia ale fabułę to ma mocną i spokojnie można to porównać do filmów Hollyweird czy jakichś dobrych książek. Bardzo podobała mi się fabuła w Cyberbugu i miałem ostrego laga na mózgu po przejściu go i myślałem, że już nigdy nie doświadcze podobnych uczuć ale tutaj rozłożyli mnie na łopatki. Francuziki zrobiły dobrą robotę od soundtracka po scenariusz. A wam dalej niech dupsko pęka.