Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Netflix otwarcie przyznaje: 300 filmów i seriali powstało w tym roku przy użyciu AI

Forum inne
Dodaj komentarz
17.07.2026 11:08
1
1
odpowiedz
silesius
26
Centurion

Tak jakby "dzieła" netflixa nie były gówniane i bez AI, na pewno jakość wzrośnie xD

17.07.2026 11:13
PanDaneX
1.1
odpowiedz
PanDaneX
22
Generał

silesius chciałem to napisać właśnie XD. Wgl to tęsknię za starym dobrym netflixem z czasów gdy wychodziło np 13 powodów :C

17.07.2026 11:42
2
odpowiedz
Sebcza_k
45
Generał

Ja się przepiąłem na inny kraj by płacić 20 zł za 1080p - jak to padnie to żegnam się z tym . Polskie ceny są oderwane od rzeczywistości- gdyby nie możliwości na inne kraje to bym odpadł na stałe bo nie warty jest ten Content więcej niż te 20 PLN / miesiąc

17.07.2026 11:51
3
odpowiedz
Scytowie
1
Legionista

Netflix i ich poprawność polityczna, afroamerykanin zawsze musi mieć białą kobietę, być inżynierem, lekarzem, naukowcem, i zarządzać grupą białych głupków. Takich umorusanych głupawych farmerów. Jak zawsze pokazuje w swoich grach Rockstar Games (czyli pięcioramienny pentagram gwiazdka Wenus po łacinie Lucifer)

post wyedytowany przez Scytowie 2026-07-17 11:51:59
Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl