Zobaczycie jutro te preordery jak śnieg w lato
Żałosne xD
Takie serie nie potrzebują recenzji.
Są dla nich tylko dodatkiem, bez znaczenia.
Analizowaliście recki 5ki ? Bez jaj
Mój wymysł i wyciek na temat zakończenia gry:
Jeden bohater umiera, Jason lub Lucia i sami wybieramy kto, a wybór będzie trudny zwłaszcza po tym jak poznamy i polubimy bohaterów podczas przechodzenia głównej fabuły na kilkadziesiąt godzin z przerywnikami filmowymi.
Chociaż wątpię czy Rockstar takie coś potrafi i raczej zrobi coś bardziej prostszego i przewidywalnego, a jakieś większe lub mniejsze wybory mogliby w końcu zrobić jak na grę z 2026 roku bez tego gra nie powinna dostać najwyższy not gdzie nawet jak będziemy mieli misje to nie będą potrafić zrobić dwóch drzwi aby wybrać przez które przechodzimy.
Jeśli będzie kilka zakończeń to pewnie właśnie tak to będzie wyglądać + zakończenie gdzie oboje przeżywają.
Fabuła i gameplay i tak nie doczekają do 19 listopada. Tak czy owak zrozumiały zabieg rockstara. Bydło recenzenckie na pewno nie jest szczelne.
Trolling nie trolling. Ludzie, ja to ro robię ostatni raz, chociaż może na forum trzeba to napisać.
Nie wchodzić na te artykuliki czy ten ściek, nie klikać, nie komentować. Będą sobie to pisać dla siebie, a czytać boty.
Bo z tej strony zrobił, się w ostatni rok niezły ściek. Pewnie takie wytyczne mają.
Via Tenor
To o czym mają według Ciebie pisać? Skoro GTA to kulturowy fenomen, który w dodatku wychodzi raz na kilka dekad xd
:)
Szczerze Ostatnio zacząłem wchodzić na CD Action pl. I To był strzał za stówę. Komentarze normalne, newsy normalne, artykuły przemyślne
Na ile dni przed premierą?
Edit: ok już widzę, dzięki
Brakowało mi odliczania... trochę na chwilę kortyzol mi skoczył... ufff... na szczęście wróciło XD
Przedpremierowe recenzje i tak nie cieszą się ostatnio dużym zaufaniem :P