Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Mroczny soulslike z Polski pozytywnie zaskakuje ceną. Twórcy Valor Mortis postawili na pełną szczerość wobec graczy

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
17.09.2026 16:20
trismegistos
1
odpowiedz
trismegistos
9
Pretorianin

Takie rzeczy się ceni 👏 trzymam kciuki za tę grę 💪

17.09.2026 16:25
2
odpowiedz
pawel1812
84
Generał

Mój osobisty TOP 1 pośród dem z tegorocznego Steam Next. Oczywiście nie grałem na jakimś wyższym poziomie trudności (zdaje się, że demo je oferowało). Mega przyjemnie sie biło. Nie śmierdzi drewnem jak Dark Soulsy, gra jak najbardziej nadaje się dla casualowego gracza (jeśli nie usunęli poziomów trudności). Czy to będzie tytuł dla hardcorowego fana Dark Soulsów, to nie wiem. Oni mają dość często alergię na możliwość wyboru poziomu trudności, bez względu na jakość gry...
Oprawa graficzna też spoko, czuć klimat. Problemem w demie dla mnie w sumie były tylko kwestie wywalania gry z errorem, ale patrząc, że od Steam Nexta mineło sporo czasu, to może usunęli.

post wyedytowany przez pawel1812 2026-09-17 16:27:11
17.09.2026 16:38
CyxVonTrix
3
odpowiedz
CyxVonTrix
1
Centurion

Ciekawe czy rzeczywiscie cena jest niska bo po prostu chca byc w porzadku, czy sami wiedza ze gra ma jakies powazne wady (np. jest kiepska i zabugowana, albo bardzo krotka) i dlatego obnizyli.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl