Komentarze do wiadomości: Morale w studiu Rockstar North mają być wyjątkowo niskie, i to niekoniecznie z powodu kolejnego opóźnienia GTA 6

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
07.11.2025 10:15
1
2
odpowiedz
Shars
102
Konsul

To już 4 artykuł na GOLu który zapewne by sie nie pojawił gdyby nie opóźnienie GTA 6 którego w ogóle nikt się przecież nie spodziewał. Nie dość że komfort korzystania z tej strony po zmianie szaty graficznej jest tragiczny, to jeszcze robicie syf rozbijąc jeden porządny artykuł na 4 mniejsze.

Edit: już 5. xD

post wyedytowany przez Shars 2025-11-07 10:18:24
07.11.2025 10:54
Lateralus
2
odpowiedz
Lateralus
150
Last Of The Wilds

Via Tenor

Żeby się jeszcze nie okazało że te wszystkie trailery to EJ AJ i wogle tej gry nie robią :DD

W każdym bądź razie troche sobie dołki kopią, hype spada :)

07.11.2025 12:20
3
odpowiedz
michalb
2
Junior

Generalnie jak na piątkę czekałem, to jakoś na szóstkę (pomimo wcześniejszego zainteresowania) wgl przestałem czekać, całkowicie straciłem zainteresowanie tą grą. Mimo, że produkt Rockstara.
Btw coś przeczuwam, że tym razem będzie gniot (obym się mylił). Ale sukcesu piątki raczej nie pobije

07.11.2025 13:01
4
odpowiedz
tarantulo
9
Legionista

Czy coś nie tak z moim systemem, bo strony wyświetlają mi się jak na telefonie?

07.11.2025 13:05
elathir
5
odpowiedz
elathir
114
Czymże jest nuda?

W sumie jak to się okaże prawdą to do daty premiery GTA VI bym się nie przywiązywał, bo tam jeszcze strajki wejdą, albo ludzie zaczną odchodzić jak tylko znajdą alternatywną ofertę, oczywiście ci najbardziej doświadczeni, bo ci znajdą, reszta może mieć z tym problem. A spadek średniego poziomu doświadczenia w zespole będzie oznaczać spadek jakości i dalsze opóźnienia.

post wyedytowany przez elathir 2025-11-07 13:06:01
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl