Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Modern Warfare 4 wchodzi w kluczowy etap prac. Trwa pierwszy etap beta-testów, a kolejny jest w drodze

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
21.07.2026 18:06
1
1
odpowiedz
luq8912
52
Pretorianin

Sram na CoD od jakiś, nie wiem? 10-13 lat? Aaa chyba muszę skoczyć na kibelek...

21.07.2026 19:28
1.1
2
odpowiedz
nazgul-r4jdowi3c
1
Pretorianin

Jakiś to jesteś dziwny.

22.07.2026 10:44
1.2
1
odpowiedz
luq8912
52
Pretorianin

nazgul-r4jdowi3c czujesz? Puściłem na Ciebie bąka

24.08.2026 12:12
1.3
odpowiedz
nazgul-r4jdowi3c
1
Pretorianin

Śmierdzi porządnie ten bąk osobnika, co wraca do szkoły za tydzień.

24.08.2026 10:22
PanDaneX
2
odpowiedz
PanDaneX
24
Generał
PLUS

COD czyli jeszcze więcej tego samego za jeszcze więcej kasy. Może gdyby się przyłożyli do jednego tytułu na troszkę dłużej niż rok to coś by z tego było. Nw czy ktoś o zdrowych zmysłach kupuje każdą część

24.08.2026 11:30
pabblopl
3
odpowiedz
3 odpowiedzi
pabblopl
49
Centurion

No zapowiada się jedna z lepszych odsłon od kilku lat, świetne multi... i piszę to z pełnym przeświadczeniem, dużo smaczków dodane, małe zmiany względem poprzednich odsłon, takie szlifowanie diamentu... nie oszukujmy się Ci z Nas co narzekają mają przesyt tą formułą i po prostu powinni sobie zrobić przerwę... coś na zasadzie gier Ubisoftu, wielu ma dość reskinów nowego assasina a wielu się cieszy na nową odsłonę i nową piaskownice na ponad 100 godzin. W nowym codzie odważnie dali misję fabularną, no chyba po to żeby pokazać na jakim poziomie w tym roku Nas zaskoczą, świetne kino się zapowiada, klimat elektrowni jądrowej, no sam miodzik. Multik to taka ulepszona wersja Modern Warfare, świetny filling strzelania, rewelacyjne animacje postaci, fajne mapy - na razie średniej wielkości z kilkoma usprawnieniami - hydranty tryskają, beczki z wodą po strzałach przeciekają, dużo zmian interaktywnych. I tak jak w głowie maluje się mikro wspomnienie po meczu tak tutaj mapy zapadają w pamięci, dodatkowo, wcześniej nie widziałem takiej opcji, w zestawach broni wybieramy skórkę operatora - mały świetny pomysł, broń kojarzy się z operatorem - fajne.

31.08.2026 11:59
3.1
odpowiedz
Daroslaw
51
Pretorianin

pabblopl "świetny filling strzelania, rewelacyjne animacje postaci"

To chyba jesteś w mniejszości zachwyconych, bo wielu ludzi narzeka na wybitnie przesadzony aim assist dla padów i movement dla spoceńców. Chyba że jesteś tym spoceńcem grającym na padzie to pardon. Z tym szlifowaniem diamentu to też niezły odlot.

31.08.2026 13:33
3.2
odpowiedz
maroLem87
29
Chorąży

pabblopl Grałem w bete i jak dla mnie to szybsze ( za szybkie ) MW2019 z bardziej kartonowymi broniami. Czyli regres.

post wyedytowany przez maroLem87 2026-08-31 13:34:33
31.08.2026 20:42
pabblopl
3.3
odpowiedz
pabblopl
49
Centurion

Daroslaw no ciepło jest i gruby jestem, więc chyba masz rację, trochę się pocę i w zasadzie jak od czasów trzech ostatnich generacji konsol, przesiadłem się na PC to tak, gram padem bo już nie umiem myszką. Mi się bardzo podoba, widać sporo zmian w silniku, same mapy mają o wiele więcej interakcji, wybuchów i różny pierdół, są dość fajnie skrojone tak na śrendiomałą skalę, wolałbym chyba troszkę większe. Osobiście nie widziałem lepszej animacji postaci w grze multiplayer - no ale też nie jestem jakimś maniakiem multi. Czy małp skaczących jest więcej? Czy gra jest szybsza od MW2019, ciężko ocenić, mi w drugim tygodniu bety przeszkadza wydłużony TTK, ale na premierę i tak przełączę się na hardcore, bo uważam że tam większą rolę odgrywa poznanie mapy i słuchanie pola walki.

24.08.2026 12:19
Racja
4
odpowiedz
Racja
17
Generał

Bete sprawdzę. Dobrze że jest bo ostatnia odsłonę miałem kupić ale sprawdziłem wcześniej i totalna kicha.

24.08.2026 17:32
Szlugi12
5
2
odpowiedz
Szlugi12
136
BABYMETAL

Jak nie ma Dua Lipy i Seleny Gomez to nie gram.

31.08.2026 09:03
6
odpowiedz
Quednon_NPC
0
Chorąży

Za każdym razem mam wrażenie, że każdy kolejny news o kolejnej części Modern Warfare dotyczy tej samej gry, a to zawsze następna część. 🤣
Tandetny serial w którym każda kolejna odsłona jest kalką poprzedniej. FIFA ze swoimi odsłonami jest za każdym razem innowacyjnym tytułem, w porównaniu z tym daremnym tasiemcem.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl