Sram na CoD od jakiś, nie wiem? 10-13 lat? Aaa chyba muszę skoczyć na kibelek...
Śmierdzi porządnie ten bąk osobnika, co wraca do szkoły za tydzień.
COD czyli jeszcze więcej tego samego za jeszcze więcej kasy. Może gdyby się przyłożyli do jednego tytułu na troszkę dłużej niż rok to coś by z tego było. Nw czy ktoś o zdrowych zmysłach kupuje każdą część
No zapowiada się jedna z lepszych odsłon od kilku lat, świetne multi... i piszę to z pełnym przeświadczeniem, dużo smaczków dodane, małe zmiany względem poprzednich odsłon, takie szlifowanie diamentu... nie oszukujmy się Ci z Nas co narzekają mają przesyt tą formułą i po prostu powinni sobie zrobić przerwę... coś na zasadzie gier Ubisoftu, wielu ma dość reskinów nowego assasina a wielu się cieszy na nową odsłonę i nową piaskownice na ponad 100 godzin. W nowym codzie odważnie dali misję fabularną, no chyba po to żeby pokazać na jakim poziomie w tym roku Nas zaskoczą, świetne kino się zapowiada, klimat elektrowni jądrowej, no sam miodzik. Multik to taka ulepszona wersja Modern Warfare, świetny filling strzelania, rewelacyjne animacje postaci, fajne mapy - na razie średniej wielkości z kilkoma usprawnieniami - hydranty tryskają, beczki z wodą po strzałach przeciekają, dużo zmian interaktywnych. I tak jak w głowie maluje się mikro wspomnienie po meczu tak tutaj mapy zapadają w pamięci, dodatkowo, wcześniej nie widziałem takiej opcji, w zestawach broni wybieramy skórkę operatora - mały świetny pomysł, broń kojarzy się z operatorem - fajne.
To chyba jesteś w mniejszości zachwyconych, bo wielu ludzi narzeka na wybitnie przesadzony aim assist dla padów i movement dla spoceńców. Chyba że jesteś tym spoceńcem grającym na padzie to pardon. Z tym szlifowaniem diamentu to też niezły odlot.
Bete sprawdzę. Dobrze że jest bo ostatnia odsłonę miałem kupić ale sprawdziłem wcześniej i totalna kicha.
Za każdym razem mam wrażenie, że każdy kolejny news o kolejnej części Modern Warfare dotyczy tej samej gry, a to zawsze następna część. 🤣
Tandetny serial w którym każda kolejna odsłona jest kalką poprzedniej. FIFA ze swoimi odsłonami jest za każdym razem innowacyjnym tytułem, w porównaniu z tym daremnym tasiemcem.