To jest taka hipokryzja u obłuda, że aż się smutno robi. Jedyne czego czego ten Sundberg jest manifestem to właśnie tego zepsucia. Wstyd.
Trochę szkoda. Po cichu liczyłem na taki mniejszy tytuł gdzieś pomiędzy Mafią a GTA, nową alternatywę jak Sleeping Dogs. Za wcześnie wypuścili, widać masę niedociągnięć, które pewnie/może połatają. Pozostaje kwestia podstaw, które też nie są najlepsze, a te raczej ciężko będzie połatać.
Ludzie, to gra za 100 zł, czego wy oczekiwaliście?Jedyny problem to niedoróbki techniczne i drewno w animacjach.
Jak poprawią i dodadzą troche treści, może dlc, to będzie w sumie ok.
Pomysł na rozgrywke mi sie podoba, ale zdecydowanie gra musi być jeszcze przez przynajmniej pół roku w produkcji, no ale pewnie rychła premiera GTA VI ich wystraszyła, to wydali teraz. Moim zdaniem bład, no ale zobaczymy co z tego będzie
To jest taka hipokryzja u obłuda, że aż się smutno robi. Jedyne czego czego ten Sundberg jest manifestem to właśnie tego zepsucia. Wstyd.
Trochę szkoda. Po cichu liczyłem na taki mniejszy tytuł gdzieś pomiędzy Mafią a GTA, nową alternatywę jak Sleeping Dogs. Za wcześnie wypuścili, widać masę niedociągnięć, które pewnie/może połatają. Pozostaje kwestia podstaw, które też nie są najlepsze, a te raczej ciężko będzie połatać.
Bo nie kupuje się gier na premierę. Obowiązkowo czekamy tydzień na łatki.
Testerzy niech kupują.
Wczoraj pogralem z godzine i gierka nawet fajna jesli chodzi o muzyke, bijatyke i nawet jezdzenie jest spoko tylko input lag mimo uzywania nvidia antilag w trybie boost. reakcja na input wyglada jakbysmy grali w 20fps (sam gram z limitem fps 60 +vrr) przypomina mieszanie kijem w guano. W dodatku optymalizacja nie istnieje bo to w koncu UE5 wiec stutter party nonstop. Za 5 lat (moze wtedy doczekamy sprzetu ktory da rade udzwignac UE albo tworcy silnika zaczna splacac dlug technologiczny tandetnego silnika ktorego core pamieta unreal tournament 2004) bedzie warto kupic za 10 pln.
Żodyn. :D
Gra wygląda mega klimatycznie i całkiem stylowo, pomysł na gameplay loop w teorii też był ciekawy, ale już na filmach wspomniany gameplay zdawał się mocno niedomagać, dochodzi do tego UE5... No i brak broni palnej w USA. :)
Bardzo niefortunne połączenie. To nie mogło się udać, niestety. :(
A przecież nawet w USA dałoby się to pogodzić z mordobiciem - w realu nikt nie nosi dwudziestu magazynków... Pestki się kończą i przechodzimy do kopów z pół-obrotu. Nie zawsze musimy walczyć z jakimiś bad-assami z bronią automatyczną czy strzelbami... no, chociaż ja wiem, mimo wszystko to USA... :)
OK, może ni mieli czasu, może mieli pomysł tylko na naparzankę na pięści, ale w takim razie mogli pójść w azjatyckie albo europejskie klimaty...
Ogólnie mimo wszystko szkoda, bo widać, że starali się zrobić coś, co ma własny styl i charakter.
Brak wydania konsolowego przy "nie indyku" to już dla mnie red flag :p
Osobiście myślałem że gra wystartuje w early access ale twórcy wybrali najgorsze rozwiązanie (słaba premiera pc zniechęci do późniejszych premier a przy EA mieli by czyste ręce powiedzmy...)
Ludzie, to gra za 100 zł, czego wy oczekiwaliście?Jedyny problem to niedoróbki techniczne i drewno w animacjach.
Jak poprawią i dodadzą troche treści, może dlc, to będzie w sumie ok.
Pomysł na rozgrywke mi sie podoba, ale zdecydowanie gra musi być jeszcze przez przynajmniej pół roku w produkcji, no ale pewnie rychła premiera GTA VI ich wystraszyła, to wydali teraz. Moim zdaniem bład, no ale zobaczymy co z tego będzie
Naprawdę są gorsze gry które uważają się za Triple-A i były sprzedawane za o wiele więcej. Tutaj przynajmniej uczciwie sie wycenili i obiecali poprawki.
Oszukał ludzi dokładnie tak samo, doskonale wiedzieli o skali błędów.
Nic nie usprawiedliwia produktu jeżeli w jakimś stopniu jest wadliwy.
No już jak w tym serwisie jakim jest METACRIC jest 48/100 to znaczy że jest to jakaś dobra gra. No ale co się dziwić, i jak podejrzewam tam górę bierze META nad krytyką.
Smutny jest gość, który zaczyna przez premierą wygłaszać jakiś "manifest". Doskonale wiemy, gdzie 99% manifestów skończyło. W koszu...
Bzdury. Narzekają ludzie, co odpalili na godzinę i tyle. To tytuł, któremu trzeba chwilę uwagi poświęcić.
No i ma bugi, ale nikt nawet nie wspomniał jakie, bo to że tam npce wchodzą w ścianę, to bzdura, kogo to obchodzi. Gorzej, że faktycznie można nie ukończyć misji przez błędy w grze. Mam cel obić wszystkich w danym miejscu i ok, tylko że tam nikogo nie ma. Stoję i czekam, biję przypadkowych przechodniów i nic, odszedłem trochę od tego miejsca i misja przegrana, bo za daleko odszedłem.
No i jak podejmę misję śledzenia gościa to nagle typy zaczynają mnie bić, zanim jeszcze odzyskam kontrolę nad postacią. Przypadkowi goście, niezwiązani z misją w żaden sposób.
Ale największy mój hit, to wpadnięcie pod samochód. Oczywiście przechodziłem prosto przed jego maską, bo to był samochód z którego właśnie wysiadłem. Na płaskim, zerowa prędkość. A mnie potrącił i straciłem cały hajs. Moja jedyna śmierć w tej grze.
No i też jazda, uciekanie policji to trochę loteria, w ogóle jak jesteś samochodem to psy spawnują się dosłownie ze ślepych zaułków, trochę lipa, ogólnie na piechotę gra jest milion razy łatwiejsza. Widać że nad balansem by trzeba było popracować.
Też jak ktoś coś narzeka na mechaniki, to ma nieco racji, bo jazda i walki na pięści są dalekie od ideału, ale też na początku no jest ciężej, bo po to są te perki, co się zdobywa, żeby sprawniej to z czasem szło.
Ogólnie kozak tytuł. Taki mini sandboksik, ale od dawien dawna nie było nic z takim klimatem realistycznym, sensacyjnym, przyziemnym. Sztos, mam 8 dni zrobionych i nawet jeszcze drugiej misji fabularnej nie zrobiłem.
Głupio wyszło... zgadzam się z twórcą, że branża AAA jest w opłakanym stanie, z tymże jednym z elementów tego stanu jest właśnie fatalny stan techniczny gier na premierę... Mam nadzieję, że uda im się dojść do ładu z grą i nie będą zmuszeni jej porzucić.
Najlepsze, że tutaj rzeczywiście twórcy mówią o naprawianiu gry i jej rozwoju, bo rzeczywiście Samson wygląda jakby oni po prostu z jakiegoś powodu, zapewne finansowego wypuścili grę w stanie w jakim była, gdy skończyły się pieniądze.
Z drugiej strony... Sundberg wtedy powinien po prostu postawić na Early Access wiedząc, że nie ma za dużo pieniędzy.
Przynajmniej nie woła za półprodukt 250-300 zł jak inni.
Mi się lampka zapaliła jak gra nie miała j.polskiego. Czułem, że to będzie crap.
Lol, crap, bo brakuje języka polskiego. Ucz się angielskiego, a jak nie, to nie kupuj gier.
Wszystkie twoje posty dotyczące braku J.Polskiego to crapy.
Wszystkie twoje posty dotyczące J. Angielskiego to crapy.
Pytanie brzmi, czy jeśli wyeliminuje wszystkie błędy i bugi, czy to nadal będzie kiepska gra?
Na ten moment oceny mowią wszystko
steam opinie mieszane ocena na gryonline.pl niska choć o błędach nic nie ma, czy poprawki pomogą, wątpliwe.
Gra ma mega klimat, fajną, ciężką walkę, choć przydałoby się więcej urozmaicenia w niej. Jazda autem to tragedia, pudełka które nic nie ważą, które nie potrafią skręcać, nie czuć mocy tych aut w ogóle. Bardzo duża ilość błędów, w tym takich, które wykluczają z dalszej rozgrywki i trzeba ładować poprzedni zapis.