Po zobaczeniu młoteczków to nawet nie będę sprawdzał, umiejki z poprzednich części co mówi co z nich za twórcy, kopiuj wklej tak jak sezony, to już ciężko jest skomentować i nie Wiadomo jak ich nazwać.
No patrz a druid z PoE2 zmienia się w niedźwiedzia i castuje wulkany i burze. Kopiuj wklej, co mówi co z nich za twórcy :D
Ja tu piję tylko i wyłącznie do durnego argumentu. A ty mi tu z polityką firmy wyjeżdżasz. W D&D 20 lat temu też się mogłeś w wilka i wiwernę zamieniać. To jego tokiem rozumowania PoE też robi kopiuj wklej...
Artykuł o niczym, ale już wiem ze GOL da co najmniej 8/10. No i dodawanie łowienia rybek w H&S to jakieś kuriozum.
Po mnie zapowiedź dodatku mocno spłynęła. Pewnie zagram dopiero na jakiejś promce.
A ja gram sobie hammerem i świetnie się bawię. Nie przeszkadza mi szybki (wręcz zbyt) szybko progres. Gra paladynem sprawia bardzo dużo frajdy. I jak się nagram, program sobie znowu w PoE2, a potem znowu wymaksuje sezon w diablo i tak w kółko
- gry niby te same, a jednak zupełnie odmienne. Protip - chętnym polecam zapłacić za grę w sklepie battle.net w dolarach, waluta stoi bardzo nisko i można zaoszczędzić 30zł.
Widzialem na streamach, bez rewelacji, poczekam na jakies dlc lub moze dodatek do D2Resurrected, a tak to mam PoE2 :)
W mojej ocenie jedno nie wyklucza drugiego. Tj. Polityka firmy, a decyzje projektowe. Można więcej ustępstw wybaczyć w przypadku darmowego contentu a co innego, gdy ktoś woła za to pieniądze i to niemałe. Przy czym argument za tym, żeby odrzucać design, bo czerpie inspiracje z poprzednika w tym samym IP jest rzeczywiście nietrafiony. Bym nawet powiedział, że jest jakąś tam formą fan serwisu.
Bez przesady, ja dodatku nie kupię dopóki nie zobaczę istotnych zmian ale 400 zl raz na 2 lata wydać to jest nic, przeszura sie więcej w weekend, albo w Diablo Immortal dobije sie trochę reso... weźcie sie zastanówcie
a dalej co 5 min grania trzeba wracać do miasta i 5 min przeglądać caly plecak item po itemie czy to upgrade czy poprawili coś tą najgorszą itemizacje w historii gier? Chyba po takim czasie to są już jakieś loot filtry i te sprawy?
Łał... Po 3 LATACH od premiery studio MOŻE naprawi (a może i nie) problemy zgłaszane przez graczy przez cały ten czas?
CO ZA STUDIO! CO ZA GRA!
Może windforca, grandfathera i demonspika z jedynki wprowadzą, to będzie rozwój, postęp i nowoczesność dopiero...

Daleki jestem od slepego entuzjazmu, ale nie wyglada to zle.
Zmiany w systemach napewno dodadza troche (jakze potrzebnej) glebi i sensu wiekszogo niz dodawanie +iLVL.
Region (od czasow MedianaXL i custom mapy z amazonkami - Tran Athulua) mnie fascynuje i mam nadzieje ze oddadza mu honor.
Jako ze w koncu w grze bedzie sensowny koncowy boss, to chyba potraktuje to jako restart i nowa zamknieta calosc i przejde od poczatku co najmniej raz dokladnie.
Mephisto w cinematicu wyglada bosko (hehe).
ps. W trailerze widac w tle zaciemniona sylwetke drugiej klasy i IMHO nie wyglada na amazonke. Nie ta postawa, raczej jakas magiczka. Choc nigdy nie bylem dobry w zgadywaniu "jaki to pokemon".