Nie ta twarz.
Generalnie Sasha Grey przed nagrywkami.
Ty się chłopie ciesz, że nie wzięli Gorlock'a...
A do roli Lary to zauważyłem ze zdziwieniem, że z jakiegoś powodu najlepiej akurat pasują aktorki mające słowiańskie rysy (podobieństwo jest widoczne w przypadku zadziwiającej ilości gier, powiedziałbym że wspólny mianownik nawet)
Nie, dziękuję. Nie mam nic do jej wyglądu, ona po prostu nie potrafi grać.
Angelina Joliie byłaby lepsza, Lara jest już stara gdzieś w wieku gorącego ,,mature” podobnie jak Angelina wiec bardzo dobrze by sie uzupełniały.
No po prostu k.... nie.Boze Ty to widzisz ? Nielubie tej aktorki. Wiem, ze miala ciezko bo Sansa nawet w ksiazkach mialem ochote przeskakiwac fragmenty z nia. No, ale w serialu GOT po prostu czulem nie wiem czemu do niej czysta nienawisc. Ona nie potrafi grac. Nie potrafie tego sobie wytlumaczyc, ale jak ja widze to mam zle odczucia.
Wygląda dobrze. Trenowała do roli bardzo dużo.
TYLKO. Ona jest słabą aktorką. Nie potrafi grać twarzą. I to jest jej największy problem. Ale jak się mało będzie odzywać ? To może coś z tego będzie. Ale nie nastawiam się na nic więcej niż 6/10
Pamiętam jak pół roku przed Fallout każdy wieszczył gwałt na marce i takie inne pierdoloo bardzo mocno charakteryzujące użytkowników na tym forum.
Kiepska z “ryja”, figurę będą obrabiali cyfrowo bo w realu to trochę taki klocek i do tego drewno aktorskie