Nie, dziękuję. Nie mam nic do jej wyglądu, ona po prostu nie potrafi grać.
Nie ta twarz.
Generalnie Sasha Grey przed nagrywkami.
Ty się chłopie ciesz, że nie wzięli Gorlock'a...
A do roli Lary to zauważyłem ze zdziwieniem, że z jakiegoś powodu najlepiej akurat pasują aktorki mające słowiańskie rysy (podobieństwo jest widoczne w przypadku zadziwiającej ilości gier, powiedziałbym że wspólny mianownik nawet)
Nie, dziękuję. Nie mam nic do jej wyglądu, ona po prostu nie potrafi grać.
Miała 10 lat gry o tron i X-Menów, o niczym innym nie słyszałeś, bo nikt filmów z nią nie ogląda, a nie ogląda bo ona nie potrafi grać.
Angelina Joliie byłaby lepsza, Lara jest już stara gdzieś w wieku gorącego ,,mature” podobnie jak Angelina wiec bardzo dobrze by sie uzupełniały.
A to nie słyszałeś? Angelina Jolie nie gra już w filmach, które by w jakikolwiek sposób seksualizowały kobiecą postać.
Typowy hollywood classic, wybić się na sexy rolach a jak już wygląd ucieka to 'to złe i niedobre'.
"Gorąca mature" ci się marzy. Bałamut z ciebie...;)
Matka stiflera była by idealna do tej roli.
No po prostu k.... nie.Boze Ty to widzisz ? Nielubie tej aktorki. Wiem, ze miala ciezko bo Sansa nawet w ksiazkach mialem ochote przeskakiwac fragmenty z nia. No, ale w serialu GOT po prostu czulem nie wiem czemu do niej czysta nienawisc. Ona nie potrafi grac. Nie potrafie tego sobie wytlumaczyc, ale jak ja widze to mam zle odczucia.
"Nie potrafie tego sobie wytlumaczyc"
Ja się tak kiedyś nad tym zastanawiałem dlaczego mam chęć GoT przewijać jak ona jest na ekranie. I doszedłem do wniosku, że mnie chyba jej głos najbardziej drażni.
Wygląda dobrze. Trenowała do roli bardzo dużo.
TYLKO. Ona jest słabą aktorką. Nie potrafi grać twarzą. I to jest jej największy problem. Ale jak się mało będzie odzywać ? To może coś z tego będzie. Ale nie nastawiam się na nic więcej niż 6/10
Pamiętam jak pół roku przed Fallout każdy wieszczył gwałt na marce i takie inne pierdoloo bardzo mocno charakteryzujące użytkowników na tym forum.
Kiepska z “ryja”, figurę będą obrabiali cyfrowo bo w realu to trochę taki klocek i do tego drewno aktorskie
Czekalem na ten serial no i juz nie czekam, jedną fatalną decyzją wszystko zniweczyli
Ja rozumiem że w grze Lara była trochę przerysowana(wcięcie w talii,cycki) ale rowniez nie podzielam entuzjazmu z tego wyboru. Pierwsze co się rzuca wiadomo mały biust, Lara miała bardziej okazały ale to zawsze można zrobić. Poprostu ona jest jakas taka nijaka, no to ładne ni to brzydkie.
Wygląda jak Sophie Turner przebrana za Larę Croft. Mogli jej dać jakąś perukę, albo pogłębić ten brąz i zagęścić włosy chociaż.

Jak się tak przygotowała do roli, aby mieć sześciopak to już wiadomo było, że cyca nie będzie
Lara już umarła, ten serial jak i dwie ostatnio zapowiedziane gry to jeden wielki odgrzewany kotlet pod każdym względem, zero oryginalność i zero innowacji, a to naprawdę nie jest trudne aby stworzyć coś nowego.
Jak nie trudno to pokaż i stwórz a nie pier....olisz bzdury. Rynek jest przepchany grami i nie ma co wymyślić nowego. Chyba że grę ubij typa co mówi że nie trudno stworzyć coś nowego. To by było nowe
Nie chodziło mi o nową grę tylko o samą Larę która jest obecnie potrójny kotletem czyli cały czas te same klimaty pod każdym względem i ten sam wygląd:
Poszliby w bardziej poważne klimaty, a nie cały czas jakaś żeńska wersja Indiana Jones dla dzieci.
Co w niej idealnego?? xD ?? brak bicepsu co do akrobacji Lary jest potrzebne? czy figura anorektycznej modelki która prezentuje stroje rodem z sci fi 3 klasy? Do autora. Są gusta i guściki ale na Larę to ona pasuje jak pazura do roli supermana u snydera
Jestem zaskoczony!
Wygląda naprawdę dobrze i bardzo blisko tego co zostało pokazane w grach.
Kiedy po raz pierwszy przeczytałem, że do roli biorą Sansę Stark to aż mi się nie chciało wierzyć, że ktoś może tak bardzo chcieć nie odnieść sukcesu, że do roli charyzmatycznej i atrakcyjnej pani archeolog, znanej ze swych atletycznych i akrobatycznych zdolności, angażuje nudną i prawdę mówiąc przeciętnie wyglądającą aktorkę.
Tutaj jednak wygląda na to, że 1.) trzymają się blisko w 100% oryginalnego designu, z okularkami włącznie 2.) sama Turner mocno się do tej roli zmieniła i... no cóż... prezentuje się duuużo lepiej jeśli chodzi o sylwetkę.
Dziwi mnie tylko to jaki odzew wywołało to zdjęcie. Naprawdę rozumiem z czego była znana Lara Croft, jednak na pewnym etapie trzeba zrozumieć, że czymś innym są karykaturalne wręcz kształty, a czym innym adaptacja filmowa. A kiedy mówimy o atrakcyjności to nie zawsze więcej znaczy lepiej. Patrząc po reakcjach, zdaje się jakby niektórych zadowoliłaby tylko i wyłącznie Angelina Jolie, która w ekranizacjach była tak przesadzona, że aż wyglądało to na parodię.
Szanse na to, że serial będzie dobry są wciąż bardzo niewielkie - osoby za tym stojące pewnie zrobią z tego woke papkę a i sama Sophie Turner może sobie fajnie wyglądać, ale umiejętnościami aktorskimi to się jeszcze dotąd nie popisała...
No ale jak na razie to zdjęcie raczej jest pozytywnym zaskoczeniem, które jak widzą mnóstwo komentujących zaczęło krytykować z odruchu chyba. Naprawdę, wygląda na to, że Lara będzie bliska oryginałowi, nie zmienią jej ani koloru skóry, ani nie zrobią z niej "osoby ciałopozytywnej", więc narzekanie na to, że w jednym aspekcie nie ma kuriozalnych wręcz rozmiarów, jest już czepianiem się na siłę. Nie tylko to się liczy.

Wygląda naprawdę dobrze i bardzo blisko tego co zostało pokazane w grach. Daj namiar na dealera pls.
Toż ja to już prędzej bym widział Anę de Armas niż Turner.
"Naprawdę, wygląda na to, że Lara będzie bliska oryginałowi, nie zmienią jej ani koloru skóry, ani nie zrobią z niej "osoby ciałopozytywnej""
Ehh jak wymagania poszły w dół w dzisiejszych czasach. No ale fakt, mogło być gorzej...

Tak jak Batman sie zmienial w roznych filmach i grach, tak Lara Croft też się zmieniała, ale Sophie Turner (mimo ogólnej niechęci do aktorki) naprawdę wygląda bardzo blisko tej pierwszej, oryginalnej Lary

Ale o czym ty do niego teraz rozmawiasz 1) O twarzy - ta na rysunku z okładki gry jest ładna, z czołem, kośćmi policzkowymi i szczęką o podobnej szerokości, co tworzy spójne wydłużone rysy. Posiada także pełne i duże usta oraz mały nos dodający kobiecie lekkości i wdzięku. Aktorka mająca grać Larę w serialu amazona ma natomiast okrągła twarz i wielki kinol (w sumie jedyny element ciała, który jej wystaje). 2) O biuście, tj. jego wielkości i kształcie - ten na rysunku jest idealnej wielkości, widać dobrze zarysowaną miseczkę C i różnicę między obwodem biustu a obwodem pod biustem dzięki pełnym piersiom. Aktorką natomiast nie posiada wystającego biustu w ogóle, realnie to miseczka AA, tyle że ucharakteryzowana na zdjęciu publikowanym w materiale na rozmiar A i jest niczym innym jak biustonoszem (push-up z wkładkami materiałowymi lub żelowymi lub silikonowymi).
Mówiąc krótko, pani mająca grać rolę Lary w serialu amazona nadaje się ze swoim wyglądem do zagrania HR managera w korporacji, a nie do wcielenia się w rolę Lary. To, że jest ubrana tak jak Lara w pierwszych częściach gry nie zmieni tu nic.
* mógłbym jeszcze wspomnieć o talii, jednak nie ma takiej potrzeby.
Przepaskudna i gra jak kłoda.
Nijak pasuje do tej roli.
Widziałem cosplayerki miliard razy lepsze.
Aktorka drewno i nie mój typ urody, ale trzeba przyznać, że wygląda dość wiernie, jeśli porównujemy do pierwszych wyobrażeń o Larze, jeszcze z lat 90. XX wieku
Growej Lary swoim wdziękiem nie przypomina (Sophie Turner ma urodę dość zimną) ale może przynajmniej będzie lepiej grała niż drewniana Alicia "mam tylko jeden wyraz twarzy" Vikander. Zresztą, dużą rolę obok aktorki będzie odgrywał również scenariusz, ostatnia ekranizacja Tomb Raidera na tym również się wyłożyła.
Jakby miala lepsza figure to mozna by bylo od biedy wolac na nia "butterface". A tak to taka nijaka. Jeszcze jakby miala jakis talent, charyzme, cos co by ja wyroznialo to moze by dalo sie przymknac oko na ten brak Lary w niej.
Tyle mlodych aktorek do wyboru a ci biora taka slabizne.
Jakby miala lepsza figure to ...
Ke?
Można się przyczepić do twarzy (magie makijażu pomijam), bo to jest typ urody z kategorii "acquired taste" ale zbudowana jest sensownie zwłaszcza do tej roli, efektywnie: awanturnika.
Zbytek krągłości za skutkuje tym że przy skakaniu, wiszeniu na linach, wspinaniu się zrobi się z tego parodia - prawie jak kolejna babeczka 40kg z zawodu księgowa rzucająca 100kg+ komando dryblasami po ścianach, "bo bycie mamą to najcięższa praca"...
https://m.youtube.com/shorts/39NXb1IPpuo
Edit - nawet figura do Lary zupełnie nie pasuje.

Cóż za porażka, naprawdę mogli się postarać jeszcze lepiej.
Olać wygląd. Henry'ego Cavilla też na początku gnoili, że bardziej przypomina Legolasa a nie Geralta. Ale czy Turner ma odpowiednią charyzmę i umiejętności aktorskie, żeby to pociągnąć? Oby się poprawiła, przez ostatnie kilka lat.
Znaczy sie nie ogladaliscie serialu „Joan”. Tam po mojemu bylo calkiem calkiem
Nie przepadam za nią jako aktorką, ale na zdjęciu wygląda całkiem spoko. Szkoda, że robi to akurat amazon, ale i tak jestem ciekawy efektu.
Według mnie na jej miejsce powinni dać the rock'a albo Chris'a Pratt'a. Ewentualnie jeszcze Dwayne Johnson mógłby być.
Sophie Turner, wygląda niemal idealnie, ale nie wszyscy są do niej przekonani
Tymczasem wszystkie komentarze poza dwoma są dla niej negatywne. To samo na innych forach.
Jak można tak jechać po dziewczynie po jednej fotce.. wiem że komentarze głównie piszą dzieci, ale nawet jeśli to smutno się robi widząc narastający brak empatii w necie. Co do mojej opinii to sukces wróżę 50/50 tego serialu a co do samej aktorki - pożyjemy, zobaczymy.
wiem że komentarze głównie piszą dzieci,
Widać po powyższym poście.
Jak można tak jechać po dziewczynie po jednej fotce
Ta jej jedna fotka najlepsza ze wszystkich publikowanych i nadal kiepska. Zwyczajnie baba się nie nadaje do tej roli.
Smutne jest to ze wyrosła nam masa " zbyt empatyczny " osób które każdą krytykę odbierają jako hejt i nie umieją tego rozróżnić.