Kontrowersje to taki patch mógł budzić na przełomie wieku. Teraz to kilka, max kilkanaście minut ściągania.
Bo należymy do kraju, gdzie akurat duże inwestycje poszły w internet. Nawet na wioskach jest już światłowód. W innych krajach bywa z tym różnie.
To fakt. Jak ktoś ma mobilny 5G od Orange i dobry router typu zte mc888c, to ma więcej niż 600-700 MB/s, a ściągnięcie 60 GB na STEAM to psikuś, bo tylko kilkanaście minut lub mniej. To kwestia cierpliwość.
Chyba że ktoś jeszcze siedzi na tradycyjny kabel telefoniczny od Orange ze względu na stare umowy, to pozostaje mi tylko współczuć...
Ale nie zapominaj, że nie każdy kraj ma taki jakość światłowód i 5G co u nas. Ta gra jest dla wszystkich. Pomyśl...
Po prostu mamy szczęście, że jesteśmy w Polsce, jeśli chodzi o Internet. Inni już nie.
Siedemnasty. Sposob jest niebezpieczny (a najlepszym wypadku problematyczny i to z tony roznych powodow), wymaga wiedzy wiekszej niz kopuj-wklej oraz wymaga wspolpracy community przy testach i jest wrazliwy nie tylko na update'y samego Denuvo i gry, ale takze naszego systemu, UEFI a nawet innych programow jakie zainstalujemy.
Ogolnie to nie ma nic wspolnego z normalnym krakiem.
Nawet wsrod hardcore piratow (aka "scena") poziom uzycia bedzie niski.
Post o charakterze informacyjnym. Uzywajac tego naprawde robi sie to na wlasna odpowiedzialnosc, bo moze namieszac nawet bez zlej woli tworcy (ze wzgledu na sposob dzialania i poziom uprawnien).
A nawet jak zlamanie kazdej gry bedzie z czasem 100% pewne to i tak bedzie sie oplacalo dawac denuv, bo tak jak pisze to wymaga czasu i wspolpracy przy testach. Zas dla wysokosci sprzedazy znakomitej wiekszosci gier (zdarzaja sie przypadki wystrzelenie po czasie, ale to jest rzadkie) najwazniejszy jest pierwszy miesiac, o ile nawet nie tydzien-dwa.
..nie no moje pytanie było troszkę ironiczne, bo temat łamania tego zabezpieczenia od już nastu lat jest komiczny heheh, co parę lat pojawia się jakiś nowy sposób na emulowanie każdego oprogramowania do jego weryfikacji i tyle, pół roku aktualizacji od MS oraz producenta zabezpieczenia i temat zniknie na kolejne 2/4 lata
Ale się jaram już nie mogę doczekać się premiery Crimsom desert w stelbooku zamówiłem tę grę na ps 5 edycja Spiderman 2 za 258 złotych czuję najlepszą grę stworzoną w 2026 roku a w Resident evil requiem mam już swoją 17 platynkę pozdrawiam was bardzo cieplutko i serdecznie oglądajcie dalej anime dziewczynki są mega.