Bardzo przyjemnie się gra. W ogóle nic, do nie dawna, nie wiedziałem o tej grze. Kupiłem na allegro za 80 zł, pograłem wczoraj i na prawdę niezła gierka. Ciekawy rozwój postaci, inny całkiem niż w dotychczasowych grach i super, że można rozbudowywać miasto, ulepszać - jest drzewko rozwoju. Ogólnie fajny feeling walki. Jeszcze ponoć jest super endgame więc się zobaczy, na razie przejdę sobie kampanię.
Mam identycznie, gra już zakupiona i liźnięta. Na tę chwilę coś pomiędzy Wolcen a Last Epoch, na razie nie oszalałem z zachwytu, ale za tę cenę z chęcią kilkadziesiąt godzin w grze spędzę. Systemy wydają się całkiem interesujące choć heksów na razie nie rozumiem za bardzo heh. Trzeba będzie przysiąść.
Rok temu już Brodaty ostrzegał, że ta gra nie jest dobra a dużo obietnic to przysłowiowy pic na wodę, fotomontaż.
https://youtu.be/1jm6cUPqars?si=dWZwRbU87o3SwyCp
Nie sądzę aby wiele się zmieniło po wyjściu z EA, więc zalecam ostrożność, mimo, że na Steam widzę oceny raczej pozytywne.
Brodaty jest jaki jest, ale bierze na tapete mniej znane gry, które duże serwisy olewają, wiec uwazam ze warto go ogladac. A po drugie to raczej recenznent niezalezny. Nie jezdzi do Disneylandu na pokaz gry za pieniądze wydawcy, a potem nie twierdzi ze oceny dokonal niezaleznie i obiektywnie :)
No i akurat jak szukalem jakiś czas temu polskiej recki Dragonkina to mi żaden inny polski yotuber nie wybił.
Dobra gra za dobre pieniądze. Gra się znacznie lepiej niż w takiego LE