Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Koniec płyt, początek żniw. Wydawcy zarobią 14 dolarów więcej na każdej sprzedanej grze

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
10.08.2026 10:40
1
1
odpowiedz
Alcarin
22
Legionista

Na miejscu wydawcy wołałbym zarobić 50% z 70$ niż 0% z 70$, ja tam digitali nie kupuje, może jest takich osob więcej? hmm..

10.08.2026 10:48
Maverick0069
1.1
odpowiedz
Maverick0069
122
THIS IS THE YEAR

Alcarin Krzykaczy jest mnóstwo, CI nie będą grać, CI kupować konsol a na koniec Sony pokaże ile to dularów zarobiło :)

10.08.2026 10:52
1.2
1
odpowiedz
Alcarin
22
Legionista

Maverick0069 a po kilku latach w najlepszym, rekordowym raporcie finansowym okaże się, że połowa tych przychodów to mikrotransakcje, DLC do pada PS6 i kreatywna księgowość 😁

10.08.2026 10:52
Felipe
😂
2
odpowiedz
Felipe
29
Messiah

Początek żniw dla $ony jak zaczną się podwyżki PS Plus i gier w PS Store 🙃🙃🙃.

10.08.2026 10:56
3
1
odpowiedz
Sebcza_k
46
Generał

Staje się drogo to się rezygnuje i tyle.... z czym macie taki problem? Jak się odkleją z cenami to się zacznie kombinowanie z piratami i już. Póki co abo 170 pln na rok to ok cena, a jak ktoś nie gra online to może zrezygnować i tyle, ja wiele lat nie miałem plusa bo nie grałem online i żyłem, teraz też mało gram bo przechodzę gry singlowe i nie narzekam. Wystarczy przestać być dopaleńcem co musi grać po premierze od razu i nagle granie stanie się tanie.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl