To teraz poczekać na wersję ze wszystkimi dodatkami w fajnej cenie i kolejne 100 godzin gry z życia wzięte.
Te godziny to takie samo życie jak oglądanie telewizji, czytanie książki, słuchanie muzyki, majsterkowanie w garażu.
I to jest dokładnie mój plan
Trochę zaniedbałem KCD 2 bo chciałem ukończyć inne gry w między czasie tkz kupkę wstydu które zalegała mi na dysku. Fajnie, że już wszystko wyszło i zagram w całość od razu.
Skoro kompletne to można kupić i zagrać po raz pierwszy :).
Pozdrawiam cierpliwych
Dla mnie to nie był żaden wyczyn by wyczekać do końca. Kupka wstydu sukcesywnie rośnie wprost proporcjonalnie do wieku i zwiększania się obowiązków
Jednej z najlepszych gier 2025 roku a dla mnie drugiej najlepszej bo wyprzedzila ja E33
Jak przywrócić poprzedni wygląd serwisu ? Tego gówna nie da się czytać ;( 25 lat było git
A jak było po staremu, to narzekanie, że przestarzała strona - dajcie ludzie spokój już, stara wersja nie wróci i się pogódź z tym i skończ jęczeć..
Właśnie stary wygląd był super (przejrzysty). Tu nie wiadomo o co chodzi nie mogę się odnaleźć i mało co odwiedzam już tę stronę przez ten nowy interfejs
Taki im się zle powodzi, że musieli zredukować koszty nawet strony www! Niszczenie kanałów na youtube to już za mało hłe hłe hłe. Goty dla KCD2 bez apelacyjnie, Clair Obscur - Expedition 33 jest ok ale to tylko wyciskacz łez z paroma dobrymi mechanikami i tyle.
GOTY 2025, tutaj dla mnie nie ma o czym w ogóle dyskutować. Mam nadzieję, że wraz z tym DLC naprawią ten irytujący bug z mapą, gdzie jak się wchodzi w mapę, to jest maksymalnie przybliżona - poczekam i zobaczę, wtedy ostatnie DLC kupię.