3 lata a oni wciąż nie mają żadnego pomysłu na tą grę. To wygląda jakby mieli bęben pełen durnych pomysłów i co jakiś czas losowali kilka. Podstawka wymagała szlifu. Czekałem cierpliwie. Pierwszy dodatek... czułem się jakby mi ktoś w mordę splunął. Drugi dodatek wymagał szlifu... To błędne koło, zamiast dopracować to co zdawało się, że może całkiem fajnie działać to spieprzyli to wszystko na tyle, że mi się już kompletnie odechciało. Zdecydowanie wolę dalej farmic pinnacle bossy w Poe i zbierać dywany na mageblooda.
Jakby zrobili d4 na komórki to by wszyscy grali, w końcu wszyscy mamy telefony xD
Smieszne, ze letnia promocja sie skonczyla bez zadnej promki na dlc, a nagle pojawil sie rabat 15% za niby lojalkę ( posiadanie wczesniejszych części), co i taknjest zbyt mala promką... niech rozdziela. Wkoncu ten durny zestaw 2dlc w jednej opcji i sam LoH powinien byc do max 100 zl ( i tak nieco za duzo ), a nie mam laskawie teraz 147 zl po promce razem z VoH, ktorego notabene juz mam...
ktoś tam, u was nie ogarnia, że "next week" oznacza w przyszłym tygodniu, a nie w tym tygodniu...
Hahaha ten cały dział od Diablo 4 już dawno powinien zostać wy*ebany na zbity pysk! Ta gra to jest taki bubel.... Asia wiesz co masz zrobić?
W EA gra wyszła 6 grudnia 2024, to nawet pełne 2 lata jeszcze nie stuknęły - no i rzekomo z tego wczesnego dostępu jeszcze w tym roku ma wyjść.
Może lepiej niech wydadzą nową cześć (Diablo V). Jak myślicie czy jest szansa na premierę w 2028 roku ?😉
I nic się nie zmieni, tutaj też brak głosowania portfelem tylko lecą wszyscy z wywalonym jęzorem. Wtedy Asia zrobi czystki i nie będzie co zbierać, a nowe gry będzie robiło AI.
d4 szrotem kto by sie spodziewał xD 3 lata a tam dalej contentu na dwa wieczory grania
no cóż, żadne to zaskoczenie, kiedy po tylu latach inne już studio tworzy grę, która nawet nie jest klasycznym singlem jak poprzednie gry z serii, mocno zawodzi.
"Blizzard ma o tyle szczęścia, że na tę chwilę uniknął zwolnień przeprowadzonych w ramach restrukturyzacji Xboxa"
I to jest w tej historii najzabawniejsze.
Byłem przekonany, że ich wywala jako pierwszych.
Trzeba kiedyś spojrzeć w lustro i powiedzieć, dość.