Komentarze do recenzji: Jeden z najdziwniejszych survivali w historii powrócił. Pathologic 3 to absolutny unikat na rynku gier

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
11.01.2026 08:51
Dead Men
1
odpowiedz
Dead Men
193
Senator

do Kazachstanu, ciekawe próba obejścia sankcji.

11.01.2026 11:09
Apostol_93
2
odpowiedz
Apostol_93
89
Konsul

Pathologic 2 nie zapisuje gry do Steam Cloud przez co straciłem swój zapis jak instalowałem nowy system i nie mogłem skończyć gry...
Czy Pathologic 3 obsługuje Steam Cloud? Rozumiem, że jak wyszła trójka to już w zasadzie nie ma po co grać w dwójkę, bo to w zasadzie ta sama gra, tylko z kilkoma unowocześnieniami?

11.01.2026 14:31
Graczysko
3
odpowiedz
Graczysko
1
Legionista

Kurteczka, zagrałoby się, ale niestety u mnie bariera językowa nie pozwoli. :(
PS
Ciekawostka - kilka dni temu niejaka AgataR z "Graj po polsku", skończyła po kilku latach tworzenia spolszczenie do dwójki. Może więc poczekać kilka lat i do 3 też ktoś się zlituje i zrobi spolszczenie? Ale czy wtedy nie wyjdzie już remake z numerem 4, więc wtedy 3 będzie już "przestarzała" wersją i będę czakał na lokalizację czwórki? ;)

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl