Żeby nie było jestem 100% za pudełkami, ale te komentarze są coraz durniejsze, nie ma sensu kupować gry bo w przypadku wersji pudełkowej nie zagra w nią na konsoli, która może wyjdzie za 2 lata, WTF? Zawsze myślałem, że gre kupujesz na konsolę, którą masz. Przecież nikt mu jej nie zabierze, co to za logika xD
Sony kazało im wypuścić cokolwiek z tej gry w tak beznadziejnym wakacyjnym momencie aby choć trochę uciszyć rezygnację z płyt, ten tytuł to kompletna prymitywna dziecinada udająca coś na silę brutalnego i krwawego.
Sony kazało im wypuścić cokolwiek z tej gry w tak beznadziejnym wakacyjnym momencie aby choć trochę uciszyć rezygnację z płyt, ten tytuł to kompletna prymitywna dziecinada udająca coś na silę brutalnego i krwawego.
Dzisiejsze pokolnie graczy to chyba idioci, " kiedyś będę właścicielem" - to trzeba być glupkiem by tak pisać
Żeby nie było jestem 100% za pudełkami, ale te komentarze są coraz durniejsze, nie ma sensu kupować gry bo w przypadku wersji pudełkowej nie zagra w nią na konsoli, która może wyjdzie za 2 lata, WTF? Zawsze myślałem, że gre kupujesz na konsolę, którą masz. Przecież nikt mu jej nie zabierze, co to za logika xD
"Powodzenia w leczeniu..." - nie odniosę się do tego, bo zwyczajnie nie wiem o co chodzi :)
Ból dupy ciąg dalszy.
Tym czasem rok temu "moje PełeS 5 jest najlepsze, ogrywam exy w które wy nie zagracie."
Całe szczęście że TLOU jak ktoś chciał ograć na PC kupił raz.
Na PS z tymi remasterami to istne cudo.
Ta sama gra zarobiła 3 razy. A wy biegaliście i kupywaliście pudełeczka.
Tymczasem taki pstryczek w nos.
Co ja piszę jaki pstryczek to strzał po jajach i kop w dupę na drogę. Sony 🤣
Odchodzą od pudełek, bo nie kalkuluje im się to, w końcu bym powiedział. Nie wyobrażam sobie żonglować płytą jak 3x szybciej ściągnę i zagram i przez to jeszcze schludniej mam w pokoju, bez gracenia pudełeczkami.
Żegnaj sony, koniec grania w Wasze gry dopóki nie będe ich właścicielem.. jak mam grać w licencje to sobie na pececie pogram (mam wszystkie konsole i 2 PC).
Wróćmy do super komputerów. Już niech ci będzie że masz 3. Miały one być z RTX 5090 32GB dla desktopów i RTX 5090 24GB Laptop GPU. Ja powiedziałem, że spoko. Świetnie że masz taki sprzęt i chciałem JEDYNIE tego żebyś dodał zdjęcie z GPU-Z i nic więcej. Co powiedziałeś? Że nie masz aparatu i zdjęć. Rozumiesz to? Dałem ci instrukcję jak zrobić zrzut ekranu i pokazać. Napisałem że przeproszę cię za wszystko i odszczekam wszystko a nawet nazwę się debilem. Nie chcę niczego więcej tylko jeden marny zrzut ekranu!!! Tylko taki zrzut żebym widział że to twój. Ponawiam prośbę bo od tamtej pory to liczba twoich superkomputerów pewnie się podwoiła. Pisałeś też że masz salon większy niż mój wolnostojący dom. To już przemilczę. Dawaj kuźwa ten zrzut. Pokaż tylko to że nie jesteś PERFIDNYM KŁAMCĄ!

EDIT: A nawet pokażę ci dwa zrzuty z dwóch różnych laptopów.
A ty zrób tylko jeden screen. Nic więcej. Pisałeś jaki zamożny jesteś, ogromny dom, wielkie kino domowe, gigantyczna kolekcja filmów i gier, auta itd. Wyśmiałeś chłopaka bo pisał, że 200zł za grę to dużo i kazałeś mu żeby umiał zarobić. Także dla mnie logiczne jest, że człowiek tak ogromnie zamożny i bardzo interesujący się grami ma na pewno high-endowy PC/Laptop. Masz ich 5. No powiedzmy że jedno twoje kłamstwo przybiję jako prawdę i że mówiłeś że masz 3 pecety i 2 lapki czyli w sumie 5. No więc pokaż mi ten już najlepszy twój PC i laptop.
I teraz nie cytuj sto razy mojego komentarza tylko zamieść zrzut i zamykasz mi usta. Udowodnij, że jesteś szczery.
Widzisz już jak to wygląda? JESTEŚ ZWYKŁYM OHYDNYM KŁAMCĄ!!! I teraz zawsze będę ci to pisał, zawsze.
"Ty udowadniasz wszystkim" - hehehe, wszystkim. Ja nie muszę nikomu nic udowadniać. Wystarczy, że ty nie możesz spać po nocach wyobrażając sobie moją kolekcję gier, filmów, książek (o książkach pisałem wcześniej?).
"A tym samym gasisz mnie jak peta." - ty już jesteś zgaszony od dwóch miesięcy.
"I teraz zawsze będę ci to pisał, zawsze." - nie ma na to mojej zgody! Możesz pisać wyłącznie w święta i na urodziny! :)
PS Ten śmietnik i tak zgłoszę jako spam do usunięcia, bo jesteś żenujący.
Ale ci gracze to teraz płaczki ....żenada
Nie kupujcie, nie grajcie....w życi to mam :) To, że ktoś napisze że nie kupi wydawca ma w dupie, bo mu się kasa zgadza i tyle.
Co za durne komentarze. Ludzie są tak spier$#oleni że głowa mała.... Wydają grę jeszcze w fizycznej kopii to i tak narzekają. No co za durnie! Nie chcesz nie kupuj i tyle w temacie i skończ już narzekać jeden z drugim.
Gre na plycie jesli bedzie dobra przygarne. Zadalbym inne pytanie. Jaki sens ma kupowanie ps6
Normalny sens. Przejdziesz maksymalnie po dwóch tygodniach, wijesz calaka (lub nie) i puszczasz dalej.
I głupia gierka kosztuje Cię z 70zł.
Tu filozofa nie trzeba, ani inżyniera z NASA. A nawet Gmocha, który strzałki rozrysuje...
Przede wszystkim ten cały komentarz o to że nie pogra sobie na ps6 to troche słaby argument.
PS5 miało być wstecznie kompatybilne ale jakoś słabo z tym idzie i wielu geir nie uruchomisz.
Xbox miał być wstecznie kompatybilny, a tu taka figa możesz odpalić tylko gry które są przez nich dozwolone.
Na przykład niektórych forza nie pograsz z takiego powodu, że mimo to miało być odpalane przez wsteczną kompatybilność, a ta wsteczna kompatybilność to systemowa łatka która pozwala na uruchomienie x gry na nowej konsoli, a w przypadku niechtórych gier forza nie zrobili tego z powodów licencyjnych do muzyki.
Ponieważ dbająć o wsteczną kompatybilność musieli też dopilnować licencji użytku na nowych konsolach.
Śmieszne bardzo.
Trailer świetny i bardzo mi się spodobał. Jednak pewna mała rysa popsuła nieco efekt, a mianowicie podczas sceny walki w alejce Logan przebija swoimi pazurami jednego typa do auta i kamera z wnętrza wozu pokazuje jak pazury przeszły przez drzwi. I wszystko spoko, ale...gdzie jest krew ja się pytam? Tym bardziej, że ma to być gra pokazująca co Wolverine potrafi, a to co potrafi nie jest przyjemne :D
Co do samych komentarzy - jedno i to samo: brak płyt, po co kupować skoro tego nie mogę mieć na własność itp. Nic nowego.
Szkoda że nie będzie na PC, ale to tyle, tak to niech się już dzieje co chce i tak nie ma nadziei, na lepszy gaming.

Proponuje pominąć durne komentarze "gejmerów z reddita" i lepiej radzę zerknąć na to jak Insomniac oszpecił Lady Deahstrike.
To jest jakaś totalna masakra, wygląda jak kolejny babo-chłop, oraz nijak do tego jak wygląda w komiksie, kreskówce czy w innej grze.
Genialne pytania "Kiedy ta gra ukaże się w wersji fizycznej, nie będę mógł w nią zagrać na PS6, więc jaki sens ma jej kupowanie?" a może ma to taki sam sens, jak miało kupowanie wersji pudełkowych w erze PS3? Zasada jest prosta "Kupujesz na PS5, to oczekuj ogrywania na PS5". Na Switch'u nie odpalę gier z 3ds i co? Mam teraz iść i beczeć? Kupiłem na 3ds, to gram na 3ds. A dopóki firma mi nie zagwarantuje "Odpalisz również na nowszej konsoli" to nie powinno się takiej ewentualności (ogrywania na nowszej generacji sprzętu) brać za pewnik.
Ale zgodzę się, że jeśli PS6 będzie bez możliwości montowania napędu, aby ogrywać gry z PS5 w wersji pudełkowej, to co do zasady straszna lipka. Jednak nadal to nie oznacza braku sensu zakupu gierek w pudełku na PS5. Po prostu masz grę na PS5 w pudle, to ogrywasz na PS5, taki jest domyślny mechanizm 😝
Ogólnie sam Wolverine wygląda słabo, generycznie jak korpo produkt, jakby ustalili co jest fajne i wyprodukowali to prosto z excela, przewiduje flop