Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Jaki sens ma jej kupowanie”, pytają gracze. Nowy zwiastun Marvel’s Wolverine skłonił ich do przemyśleń

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
17.07.2026 12:19
Gandohar
3
9
odpowiedz
10 odpowiedzi
Gandohar
38
Prymarcha

Żeby nie było jestem 100% za pudełkami, ale te komentarze są coraz durniejsze, nie ma sensu kupować gry bo w przypadku wersji pudełkowej nie zagra w nią na konsoli, która może wyjdzie za 2 lata, WTF? Zawsze myślałem, że gre kupujesz na konsolę, którą masz. Przecież nikt mu jej nie zabierze, co to za logika xD

post wyedytowany przez Gandohar 2026-07-17 12:21:14
17.07.2026 12:09
1
7
odpowiedz
Darek1785
12
Generał

Sony kazało im wypuścić cokolwiek z tej gry w tak beznadziejnym wakacyjnym momencie aby choć trochę uciszyć rezygnację z płyt, ten tytuł to kompletna prymitywna dziecinada udająca coś na silę brutalnego i krwawego.

17.07.2026 12:09
1
7
odpowiedz
Darek1785
12
Generał

Sony kazało im wypuścić cokolwiek z tej gry w tak beznadziejnym wakacyjnym momencie aby choć trochę uciszyć rezygnację z płyt, ten tytuł to kompletna prymitywna dziecinada udająca coś na silę brutalnego i krwawego.

17.07.2026 20:36
py5znym4g
1.1
1
odpowiedz
py5znym4g
0
Chorąży

Weź usuń konto.

17.07.2026 12:18
2
1
odpowiedz
elusivem
24
Chorąży

Dzisiejsze pokolnie graczy to chyba idioci, " kiedyś będę właścicielem" - to trzeba być glupkiem by tak pisać

17.07.2026 12:19
Gandohar
3
9
odpowiedz
10 odpowiedzi
Gandohar
38
Prymarcha

Żeby nie było jestem 100% za pudełkami, ale te komentarze są coraz durniejsze, nie ma sensu kupować gry bo w przypadku wersji pudełkowej nie zagra w nią na konsoli, która może wyjdzie za 2 lata, WTF? Zawsze myślałem, że gre kupujesz na konsolę, którą masz. Przecież nikt mu jej nie zabierze, co to za logika xD

post wyedytowany przez Gandohar 2026-07-17 12:21:14
17.07.2026 12:30
rextrex
3.1
1
odpowiedz
rextrex
20
Centurion

Gandohar Dokładnie. Dlatego kolekcjonerzy mają te starsze konsole, na które wychodziła dana gra. Ja np. mam na PC dużo starych gier, ale nie zakładam, że mają działać na Windows 10, 11 czy może kiedyś 12. Po prostu mam starego kompa, z odpowiednimi wersjami Windowsa, i tyle.

17.07.2026 12:44
3.2
7
odpowiedz
piotr1399
6
Pretorianin

Gandohar A może wolałby, jak pewnie wielu innych, w przyszłości sprzedać obecną konsolę by choć w części sfinansować zakup nowej i nadal móc grać w gry zakupione na starą? Dzięki wydaniom fizycznym, wstecznej kompatybilności i napędowi w konsoli granie pozostaje stosunkowo tanim hobby. Od 2028 koszty grania wzrosną o dobre kilkadziesiąt, jeśli nie kilkaset procent. Oczywiście, że gracze protestują, bo części nie będzie po prostu stać na granie po wejściu w życie decyzji skurwySony albo po prostu przestanie być opłacalne w stosunku do innych hobby lub grania na PC.

17.07.2026 12:46
3.3
1
odpowiedz
pioterg
25
Chorąży

Gandohar Nie do końca się zgodzę, bo jednak po to właśnie jest wsteczna kompatybilność. Chcesz sobie po latach wrócić, czy na dłużej czy na chwilę, odpalasz grę na nowym sprzęcie i tyle. Nie każdy trzyma każdą generację konsoli.

17.07.2026 12:57
3.4
1
odpowiedz
piotr1399
6
Pretorianin

rextrex Czyli rozwiązaniem jest wydać więcej pieniędzy, żeby trzymać kilka wersji konsol po to, żeby mieć coś, co do tej pory wymagało posiadania tylko jednej konsoli? Powodzenia dla działu obsługi klienta, który zasugeruje komuś takie rozwiązanie... Powodzenia w leczeniu załamania nerwowego spowodowanego wysłuchiwania lawiny skarg i nienawistnych komentarzy ze strony klientów na takie januszostwo.

17.07.2026 13:07
Gandohar
3.5
odpowiedz
Gandohar
38
Prymarcha

pioterg Ale jak możemy mówić o wstecznej kompatybilności konsoli, która nawet nie została zapowiedziana i nie wiemy kiedy zostanie wydana? Kupujesz to co jest teraz, na pudełku masz napisane PS5, nikt nie gwarantuje tego, że, a może kiedyś zagrasz sobie na przyszłej konsoli. Jeżeli dobrze pamiętam, to w przypadku PS3 tylko pierwsze rewizje miały chyba wsteczną kompatybilność przez dodatkowy moduł, który później usunięto. W przypadku PS4 nie było żadnej wstecznej kompatybilności przez customową architekturę PS3. A w tym przypadku, nie da się zagrać w gry z PS5 na PS6, prawdopodobnie tylko wtedy, jeżeli kupisz gre na płycie, a Sony nie da żadnej możliwości podłączenia dodatkowego napędu, co jest możliwe, ale aktualnie tego jeszcze nie wiemy. Na PC jest możliwość podłączenia zewnętrznego napędu, to czemu Sony miałoby nie dać takiej możliwości, żeby chociaż trochę udobruchać graczy i poprawić PR...

17.07.2026 13:07
OSSA14
3.6
2
odpowiedz
OSSA14
121
Pretorianin

piotr1399 Przecież Was krzykaczy jest pewnie z 0.1%, nic nie znaczycie dla wielkiej korporacji. Nie jesteście dla nich wyjątkowi. Jesteście tabelką w excelu i im wyszło, że pudełka się nie opłacają i tyle. Nie ma o czym dyskutować.

17.07.2026 13:17
rextrex
3.7
odpowiedz
rextrex
20
Centurion

piotr1399 "Czyli rozwiązaniem jest..." - nie chodzi o rozwiązanie, ale nie należy spodziewać się, że wszystkie gry będą Ci działać już zawsze, na każdej następnej generacji. Kiedyś był Nes, potem Snes (niekompatybilny), potem Nintendo 64 (niekompatybilne), plejaki i tak dalej. Trudno spodziewać się, żeby producent robił każdą nową konsolę kompatybilną do PSX'a wstecz. To tak, jakbyś dziś się dziwił, że filtr oleju z Corsy A nie pasuje do najnowszej. Niespodzianka. Musisz wydać pieniądze.

"Powodzenia w leczeniu..." - nie odniosę się do tego, bo zwyczajnie nie wiem o co chodzi :)

17.07.2026 13:34
3.8
odpowiedz
piotr1399
6
Pretorianin

OSSA14 Wszyscy jesteśmy tabelkami w Excelu. 0.1%? Raport finansowy Sony z roku fiskalnego 2025 mówi o 125 106 mln jenów przychodu ze sprzedaży fizycznych wydań gier i 1 055 688 mln jenów z cyfrowych, co stanowi 11,85% całej sprzedaży gier. Rok wcześniej był on o 1% wyższy. Jeśli spojrzymy nie na przychody, a samą liczbę pobrań to mamy wzrost udziału cyfrowych z 76% do 78%. To nie jest mała część rynku.

17.07.2026 13:40
OSSA14
3.9
1
odpowiedz
OSSA14
121
Pretorianin

piotr1399 Chodzi o krzykaczy, znam dużo osób, co kupuje fizyczne wydania gier, ale część nawet nie zdaje sobie sprawy, że sony od 2028 wycofuje się z pudełek. Oni mają totalnie to w pompie. Jak nie będzie fizycznej gry, to po prostu kupią cyfrową i tyle. Kupowali przy okazji, ale nie interesują się branżą i nawet im przez myśl nie przeszło, aby robić dym w internecie.

20.07.2026 11:21
Czuowiek
3.10
odpowiedz
Czuowiek
68
Pretorianin

OSSA14 portal Push Square (ponad 6500 uczestników, głównie zaangażowanych fanów PlayStation) pokazał, że 45% respondentów stwierdziło, że poważnie rozważa przejście na PC zamiast pozostania w ekosystemie PlayStation, czyli 45% najwierniejszych fanów chce odejść od Sony, to jest o czym dyskutować, czy nie?

17.07.2026 12:42
Phantom
4
2
odpowiedz
Phantom
2
Legionista

Ból dupy ciąg dalszy.
Tym czasem rok temu "moje PełeS 5 jest najlepsze, ogrywam exy w które wy nie zagracie."

Całe szczęście że TLOU jak ktoś chciał ograć na PC kupił raz.
Na PS z tymi remasterami to istne cudo.
Ta sama gra zarobiła 3 razy. A wy biegaliście i kupywaliście pudełeczka.

Tymczasem taki pstryczek w nos.
Co ja piszę jaki pstryczek to strzał po jajach i kop w dupę na drogę. Sony 🤣

17.07.2026 13:04
OSSA14
5
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
OSSA14
121
Pretorianin

Odchodzą od pudełek, bo nie kalkuluje im się to, w końcu bym powiedział. Nie wyobrażam sobie żonglować płytą jak 3x szybciej ściągnę i zagram i przez to jeszcze schludniej mam w pokoju, bez gracenia pudełeczkami.

post wyedytowany przez OSSA14 2026-07-17 13:04:53
17.07.2026 13:30
5.1
2
odpowiedz
spoconyżołądź
54
Centurion

OSSA14 Tu nie chodzi o pudełka a prawo do własności i monopol na sklep z grami, ale dla Ciebie ważne jest to, że 3x szybciej ściągniesz grę i nie żonglujesz. W porządku, dlatego powinien być wybór. Ludzie powinni móc zdecydować o tym, czy produkt który kupują będzie jedynie licencją czy prawem do własności. Idea konsoli to nie tylko siedzenie na kanapie z otyłością i ryzykiem zatkania żył, tylko też branie sprzętu ze sobą, swoich gier w podróż, by np. offline w jakimś domku sobie pograć. Zabierają nam wolność przy oklaskach ignorantów.

17.07.2026 13:43
Felipe
5.2
1
odpowiedz
Felipe
29
Messiah

OSSA14 O nie jaka tragedia trzeba wyjąć płytę i włożyć. Jak nawet tego nie umiesz to może jeszcze trzeba za ciebie grać? Tak na bank ściągniesz szybciej kiedy z płyty część danych od razu jest zainstalowana, a nie od 0 wszystko jak w cyfrówkach xD. Jak miałem całe RDR2 ściągać, kiedy dzieliłem konto to zajęło w pizdu długo, a z płyty kopiowało się może pół godziny.

post wyedytowany przez Felipe 2026-07-17 13:45:23
17.07.2026 13:48
rextrex
5.3
odpowiedz
rextrex
20
Centurion

Felipe "O nie jaka tragedia trzeba wyjąć płytę i włożyć." - no wiesz, jest tak pół na pół, że się uda bądź nie :)

"to może jeszcze trzeba za ciebie grać?" - pyk, odpalamy jutubka, i giereczka się przechodzi, o co kaman? :)

17.07.2026 13:22
6
odpowiedz
11 odpowiedzi
spoconyżołądź
54
Centurion

Żegnaj sony, koniec grania w Wasze gry dopóki nie będe ich właścicielem.. jak mam grać w licencje to sobie na pececie pogram (mam wszystkie konsole i 2 PC).

17.07.2026 13:26
rextrex
6.1
odpowiedz
rextrex
20
Centurion

spoconyżołądź "mam wszystkie konsole i 2 PC" - nie wolno tak pisać. Jak napisałem, że mam trzy kompy i dwa laptopy, to przyszedł tu taki osobnik o bardzo małej wierze. Nie wolno, nic nie masz, jedna konsola na obywatela i sza.

17.07.2026 14:26
6.2
odpowiedz
Szto91
25
Centurion

spoconyżołądź Przecież Wolverine na płycie wychodzi

18.07.2026 13:45
6.3
odpowiedz
LiarHunter
4
Legionista

rextrex o ty dziadu jeden!!! Ty KŁAMCO!!! Taki jesteś teraz cwany? Pisałeś, że masz 5 super komputerów i jeszcze laptopa i jeszcze jednego kompa starszego z Vistą czy XP, nieważne.
Wróćmy do super komputerów. Już niech ci będzie że masz 3. Miały one być z RTX 5090 32GB dla desktopów i RTX 5090 24GB Laptop GPU. Ja powiedziałem, że spoko. Świetnie że masz taki sprzęt i chciałem JEDYNIE tego żebyś dodał zdjęcie z GPU-Z i nic więcej. Co powiedziałeś? Że nie masz aparatu i zdjęć. Rozumiesz to? Dałem ci instrukcję jak zrobić zrzut ekranu i pokazać. Napisałem że przeproszę cię za wszystko i odszczekam wszystko a nawet nazwę się debilem. Nie chcę niczego więcej tylko jeden marny zrzut ekranu!!! Tylko taki zrzut żebym widział że to twój. Ponawiam prośbę bo od tamtej pory to liczba twoich superkomputerów pewnie się podwoiła. Pisałeś też że masz salon większy niż mój wolnostojący dom. To już przemilczę. Dawaj kuźwa ten zrzut. Pokaż tylko to że nie jesteś PERFIDNYM KŁAMCĄ!

18.07.2026 14:09
6.4
odpowiedz
LiarHunter
4
Legionista
Image

rextrex jeżeli twój wszechwiedzący superumysł nie ogarnia to pokażę ci jak wygląda taki zrzut ekranu z programu GPU-Z i o co mi chodzi. Tylko o twój nie mój zrzut.
EDIT: A nawet pokażę ci dwa zrzuty z dwóch różnych laptopów.

post wyedytowany przez LiarHunter 2026-07-18 14:33:57
18.07.2026 14:16
6.5
odpowiedz
LiarHunter
4
Legionista
Image

rextrex masz i drugi zrzut. Już chyba jak robi się screena nie muszę tłumaczyć co?

19.07.2026 07:28
rextrex
6.6
2
odpowiedz
rextrex
20
Centurion

LiarHunter Nieźle masz poprzestawiane pod kopułą :)

19.07.2026 11:47
6.7
odpowiedz
LiarHunter
4
Legionista

rextrex Świetnie! Możesz mówić o mnie jak tylko chcesz! Wyzywaj a ja obiecuję, że cię nie zgłoszę ani nie zablokuję.
A ty zrób tylko jeden screen. Nic więcej. Pisałeś jaki zamożny jesteś, ogromny dom, wielkie kino domowe, gigantyczna kolekcja filmów i gier, auta itd. Wyśmiałeś chłopaka bo pisał, że 200zł za grę to dużo i kazałeś mu żeby umiał zarobić. Także dla mnie logiczne jest, że człowiek tak ogromnie zamożny i bardzo interesujący się grami ma na pewno high-endowy PC/Laptop. Masz ich 5. No powiedzmy że jedno twoje kłamstwo przybiję jako prawdę i że mówiłeś że masz 3 pecety i 2 lapki czyli w sumie 5. No więc pokaż mi ten już najlepszy twój PC i laptop.
I teraz nie cytuj sto razy mojego komentarza tylko zamieść zrzut i zamykasz mi usta. Udowodnij, że jesteś szczery.

post wyedytowany przez LiarHunter 2026-07-19 11:49:54
19.07.2026 12:20
rextrex
6.8
3
odpowiedz
rextrex
20
Centurion

LiarHunter 800 70 22 22 albo 116 111. Nie ma za co.

19.07.2026 12:46
6.9
odpowiedz
LiarHunter
4
Legionista

rextrex teraz zobacz sam. Wystarczyło, że wkleiłbyś jeden screen z własnego kompa. Ja natychmiast się zamykam. Przepraszam cię. Daję spokój. Obiecałem to. Ty udowadniasz wszystkim, że jesteś osobą szczerą i prawdomówną. A tym samym gasisz mnie jak peta. Dałem ci WSZYSTKO NA TACY, wszystko aby mnie inteligentnie położyć w kilka sekund. A najważniejsze (przynajmniej dla mnie) byłoby to że mogłeś pokazać zwykłą ludzką uczciwość! Jeszcze nie rozumiesz? A ty nie zrobiłeś NIC! Dodajesz żałosny numer telefonu pomocy.
Widzisz już jak to wygląda? JESTEŚ ZWYKŁYM OHYDNYM KŁAMCĄ!!! I teraz zawsze będę ci to pisał, zawsze.

19.07.2026 13:20
rextrex
6.10
2
odpowiedz
rextrex
20
Centurion

LiarHunter "Wystarczyło, że wkleiłbyś jeden screen z własnego kompa" - nie mogę, bo jak doskonale wiesz mam ich kilka, za dużo zabawy, jeden screen nie wystarczy.

"Ty udowadniasz wszystkim" - hehehe, wszystkim. Ja nie muszę nikomu nic udowadniać. Wystarczy, że ty nie możesz spać po nocach wyobrażając sobie moją kolekcję gier, filmów, książek (o książkach pisałem wcześniej?).

"A tym samym gasisz mnie jak peta." - ty już jesteś zgaszony od dwóch miesięcy.

"I teraz zawsze będę ci to pisał, zawsze." - nie ma na to mojej zgody! Możesz pisać wyłącznie w święta i na urodziny! :)

PS Ten śmietnik i tak zgłoszę jako spam do usunięcia, bo jesteś żenujący.

19.07.2026 14:27
6.11
odpowiedz
LiarHunter
4
Legionista

rextrex I WŁAŚNIE TAK ROBI TCHÓRZ I OSZUST!!! JEDYNE CO MOŻESZ ZROBIĆ TO ZGŁOSIĆ MOJE KOMENTARZE!

17.07.2026 13:28
7
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Sebcza_k
45
Generał

Ale ci gracze to teraz płaczki ....żenada

Nie kupujcie, nie grajcie....w życi to mam :) To, że ktoś napisze że nie kupi wydawca ma w dupie, bo mu się kasa zgadza i tyle.

post wyedytowany przez Sebcza_k 2026-07-17 13:30:15
17.07.2026 15:12
trismegistos
7.1
1
odpowiedz
trismegistos
8
Pretorianin

Sebcza_k Spokojnie, nie zawsze będzie się kasa zgadzać, a wtedy wyciągną głowę z d*py

17.07.2026 13:40
8
odpowiedz
2 odpowiedzi
Szto91
25
Centurion

Co za durne komentarze. Ludzie są tak spier$#oleni że głowa mała.... Wydają grę jeszcze w fizycznej kopii to i tak narzekają. No co za durnie! Nie chcesz nie kupuj i tyle w temacie i skończ już narzekać jeden z drugim.

17.07.2026 13:42
8.1
1
odpowiedz
piotr1399
6
Pretorianin

Szto91 Tak tak, skończymy narzekać, żeby Sony było szczęśliwe. No właśnie chodzi o to, żeby Sony unieszczęśliwić.

17.07.2026 13:45
rextrex
8.2
1
odpowiedz
rextrex
20
Centurion

Szto91 "Nie chcesz nie kupuj i tyle w temacie" - dokładnie! Ciągłe narzekanie. Nie podoba się powietrze w Krakowie, wstrzymaj oddech hejterze...

17.07.2026 13:49
Racja
9
1
odpowiedz
Racja
16
Generał

Ta gra będzie równie słaba co Spiderman 2018.

17.07.2026 14:06
Metaverse
10
odpowiedz
1 odpowiedź
Metaverse
89
Senator

Gre na plycie jesli bedzie dobra przygarne. Zadalbym inne pytanie. Jaki sens ma kupowanie ps6

17.07.2026 15:09
trismegistos
10.1
1
odpowiedz
trismegistos
8
Pretorianin

Metaverse Nie ma żadnego sensu. PS6 kupią tylko kochający z bycia posuwanymi, zaślepieni fanboye i ludzie, którzy prócz gier nie mają nic wartościowego w życiu.

17.07.2026 14:28
Grifter
11
odpowiedz
Grifter
58
Generał

Normalny sens. Przejdziesz maksymalnie po dwóch tygodniach, wijesz calaka (lub nie) i puszczasz dalej.
I głupia gierka kosztuje Cię z 70zł.
Tu filozofa nie trzeba, ani inżyniera z NASA. A nawet Gmocha, który strzałki rozrysuje...

17.07.2026 15:01
12
odpowiedz
prochu
11
Legionista

Przede wszystkim ten cały komentarz o to że nie pogra sobie na ps6 to troche słaby argument.
PS5 miało być wstecznie kompatybilne ale jakoś słabo z tym idzie i wielu geir nie uruchomisz.
Xbox miał być wstecznie kompatybilny, a tu taka figa możesz odpalić tylko gry które są przez nich dozwolone.
Na przykład niektórych forza nie pograsz z takiego powodu, że mimo to miało być odpalane przez wsteczną kompatybilność, a ta wsteczna kompatybilność to systemowa łatka która pozwala na uruchomienie x gry na nowej konsoli, a w przypadku niechtórych gier forza nie zrobili tego z powodów licencyjnych do muzyki.
Ponieważ dbająć o wsteczną kompatybilność musieli też dopilnować licencji użytku na nowych konsolach.

Śmieszne bardzo.

17.07.2026 15:07
Grifter
13
odpowiedz
Grifter
58
Generał

Żeby wyjąć, trzeba najpierw włożyć...

17.07.2026 15:40
14
odpowiedz
YasonB
68
Centurion

Trailer świetny i bardzo mi się spodobał. Jednak pewna mała rysa popsuła nieco efekt, a mianowicie podczas sceny walki w alejce Logan przebija swoimi pazurami jednego typa do auta i kamera z wnętrza wozu pokazuje jak pazury przeszły przez drzwi. I wszystko spoko, ale...gdzie jest krew ja się pytam? Tym bardziej, że ma to być gra pokazująca co Wolverine potrafi, a to co potrafi nie jest przyjemne :D
Co do samych komentarzy - jedno i to samo: brak płyt, po co kupować skoro tego nie mogę mieć na własność itp. Nic nowego.

17.07.2026 16:01
Szlugi12
15
odpowiedz
1 odpowiedź
Szlugi12
135
BABYMETAL

Szkoda że nie będzie na PC, ale to tyle, tak to niech się już dzieje co chce i tak nie ma nadziei, na lepszy gaming.

17.07.2026 16:25
Grifter
15.1
odpowiedz
Grifter
58
Generał

Szlugi12 Przecież fortepiany obchodzą #nikogo.
Mogą powyć co najwyżej, że GTA6 nie kupią, czy innego Logana, bo... nie mogą ;)
To dla R jakiś odrzut, kasa na waciki. Kiedyś wydadzą na fortepiany, ale generalnie w kakalniku ich mają. I słusznie :D

17.07.2026 17:05
Zigdris
16
odpowiedz
Zigdris
125
Konsul

Przecież nikt nie musi jej kupować. Serio, nikt tego nie sprawdza.

17.07.2026 17:36
17
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
LokalnyRzezimieszek
18
Generał
Image

Proponuje pominąć durne komentarze "gejmerów z reddita" i lepiej radzę zerknąć na to jak Insomniac oszpecił Lady Deahstrike.
To jest jakaś totalna masakra, wygląda jak kolejny babo-chłop, oraz nijak do tego jak wygląda w komiksie, kreskówce czy w innej grze.

17.07.2026 17:49
trismegistos
17.1
odpowiedz
trismegistos
8
Pretorianin

LokalnyRzezimieszek Też na to zwróciłem uwagę. Wygląda jak wkurzona chińska sprzedawczyni skarpet, która przesadziła z długością tipsów

20.07.2026 12:42
Gimemoa
17.2
odpowiedz
Gimemoa
21
Konsul

LokalnyRzezimieszek Oszpecił? Przecież ona wygląda lepiej niż w The Animated Series. Inna sprawa, że Insomniac ma swój własny styl przedstawiania bohaterów i do tej pory po dwóch pajęczakach był on świetny, więc zastosuję się do twojej rady tylko bardziej ją rozszerzę -Proponuje pominąć durne komentarze "gejmerów"

20.07.2026 14:00
Felipe
17.3
odpowiedz
Felipe
29
Messiah

LokalnyRzezimieszek Oni do oszpecania to pierwsi. Wystarczy zobaczyć co zrobili z Peterem w SM: MM i SM2 porównaniu z SM2018... Co się tu kuźwa stało wtf.

17.07.2026 17:48
18
2
odpowiedz
JakisChlop
22
Centurion

Genialne pytania "Kiedy ta gra ukaże się w wersji fizycznej, nie będę mógł w nią zagrać na PS6, więc jaki sens ma jej kupowanie?" a może ma to taki sam sens, jak miało kupowanie wersji pudełkowych w erze PS3? Zasada jest prosta "Kupujesz na PS5, to oczekuj ogrywania na PS5". Na Switch'u nie odpalę gier z 3ds i co? Mam teraz iść i beczeć? Kupiłem na 3ds, to gram na 3ds. A dopóki firma mi nie zagwarantuje "Odpalisz również na nowszej konsoli" to nie powinno się takiej ewentualności (ogrywania na nowszej generacji sprzętu) brać za pewnik.
Ale zgodzę się, że jeśli PS6 będzie bez możliwości montowania napędu, aby ogrywać gry z PS5 w wersji pudełkowej, to co do zasady straszna lipka. Jednak nadal to nie oznacza braku sensu zakupu gierek w pudełku na PS5. Po prostu masz grę na PS5 w pudle, to ogrywasz na PS5, taki jest domyślny mechanizm 😝

post wyedytowany przez JakisChlop 2026-07-17 17:53:37
17.07.2026 19:25
py5znym4g
19
odpowiedz
py5znym4g
0
Chorąży

Lady Deathstrike*

17.07.2026 19:42
retruśgejmer
20
odpowiedz
2 odpowiedzi
retruśgejmer
52
Generał

Czekam! Coś czuję że warto będzie kupić konsolę dla tej gry ^^

18.07.2026 09:45
Lothers
20.1
odpowiedz
Lothers
217
Senator

retruśgejmer Lol xd

18.07.2026 15:14
retruśgejmer
20.2
odpowiedz
retruśgejmer
52
Generał

Lothers Co?

18.07.2026 12:22
21
odpowiedz
rybka5
29
Centurion

Ale ta gra to padaka.

18.07.2026 13:56
Jeżowiec
22
odpowiedz
Jeżowiec
10
Centurion

Ogólnie sam Wolverine wygląda słabo, generycznie jak korpo produkt, jakby ustalili co jest fajne i wyprodukowali to prosto z excela, przewiduje flop

18.07.2026 22:16
23
odpowiedz
1 odpowiedź
citarcitar2
4
Centurion

SBI detected

19.07.2026 01:05
py5znym4g
23.1
odpowiedz
py5znym4g
0
Chorąży

Twoja stara detected.

19.07.2026 08:54
Ku'gath
24
odpowiedz
Ku'gath
139
Ojciec Zarazy

Wolverine w tym stroju wygląda jak pajac.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl