Via Tenor
Nic nie stracil, bo to NIE sa jego gry :D
Ty je tylko "wypozyczasz" chwilowo i M$ moze w kazdej wyciagnac wtyczke.
Tylko fizole na plycie, kupowanie czegokolwiek cyfrowo to czyste frajerstwo.
Chyba ze zmienia regulamin i dostane faktyczny certyfikat ze posiadam licencje i moge odpalic gre bez zadnych DRM kiedy mi sie podoba to moze wtedy rozwaze zakup.
Inaczej to calujcie mnie w pompke i tyle moich $ zobaczycie. hahah jade i walcze z kazdym korpo na ostro
MS nie przewiduje żadnych sposobów odzyskania konta? Sweet.
Swoją drogą - jak traci się konto z 2FA? Tutaj już chyba trzeba się postarać we wkręcenie ofiary i jednocześnie włamać się na konto MS oraz na urządzenie/konto do uwierzytelniania
Jeżeli ktoś ma twarde dowody w postaci pudełka z kluczem aktywacyjnym, które użył na danym koncie, dowody zakupu itd. to z jakiej racji nie można mu przywrócić konta?
„jako pracownicy działu obsługi klienta nie mamy możliwości udostępnienia innych sposobów uzyskania dostępu do danych konta lub ich zmiany”
Co to za bełkot? Nie masz możliwości jako support Microsoftu do zresetowania metody logowania, po udowodnieniu że konto zostało skradzione (co sami potwierdzili)? Bo?
Linux robi się coraz bardziej atrakcyjny dla mnie, w momencie gdy widzę że ta firma jest odpowiedzialna za Windowsy...
Jak ich postraszy sprawą sądową to może nagle by się okazało, że może jednak mogą (mają możliwości) oddać konto. Bo w tej chwili 'odebrali' mu konto... bo tak.