Dobre gry bronią się same, tutaj nie dość, że mamy dobrą grę to jeszcze twórców którzy są zaangażowani w komunikację z community i w dopieszczanie swojego produktu. Oby tak dalej!
Taaaa... Dobrym przykładem na to są Deus Ex Mankind Divided, First Berserk Khazan, Dishonored 2, Beyond Good & Evil czy Sleeping Dogs
... najpierw sam sprawdź, potem oceniaj, a nie zalewasz....
...wiadomo, że do kultowej III nic nie dociągnie, ale pożyjemy zobaczymy xD
Taaaa... Dobrym przykładem na to są Deus Ex Mankind Divided, First Berserk Khazan, Dishonored 2, Beyond Good & Evil czy Sleeping Dogs
Bardzo słabe przykład np. Deus Ex Mankind Divided to tytuł niedokończony i robiony z myślą o konsolach co przełożyło się na porażkę.
93% pozytywne
Płaczki, że to nie podobne do tróki, albo że wygląda jak mobilka jęczą, a karawana jedzie dalej.
No i fajnie, że w końcu na tym portalu Ruskie gry traktuje się normalnie, a nie jak jeszcze jakiś czas temu, był zakaz wspominania jakichkolwiek gier.
siła marki, ja mogę polecić szczerze równiez gierkę czechów z Oxymorona https://store.steampowered.com/app/2147380/Heroes_of_Science_and_Fiction/?curator_clanid=33555067
Herose 3 w kosmosie, naprawdę świetny tytuł, który przeszedł bez echa a szkoda.
Kończę kampanię kretami i jestem po jednych hot seatsach. Bardzo przyjemna gra.
Mnie tam Silence of the Siren (sensowny tytuł zanim wpadli na debilny pomysł z tym aktualnym) w ogóle nie siadło. Takie Herosy z TEMU. Grafa jakaś taka pstrokata, strasznie nieczytelna, zlana. Frakcje jakieś takie nieporywające, bez pomysłu.
W nowsze części herosów, czy Songs of Conquest czy nawet takim Hero's Hour, które ma kilka ciekawych pomysłów i próbuje odejść od standardu, grało mi się zdecydowanie lepiej.
Ruskie umieją w HoMM, co dobitnie pokazała piątka, Ubi popełniło błąd nie dając im zrobić kolejnych części.
No wiem i dlatego napisałem ,ze ruskie umieją robić porządne HoMM
Ale jak to? Bóg i wyrocznia gejmingu Kiszak mówił, że to będzie tragedia. Wychodzi na to, że 93% graczy to maćki z czatu :(