Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Heroes 3 wraca nie jako remaster, lecz remake. Po 2 godzinach z grą mam wrażenie, że Ubisoft wreszcie zrozumiał fanów

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
26.08.2026 10:13
1
odpowiedz
M3t4l_Slut
45
Centurion

Wygląda słabo, jak dla mnie nowy remaster 3 byłby dużo lepsza opcja. A tak większą szansa że ubi to zepsuje.

26.08.2026 10:19
2
odpowiedz
Ummon
74
Konsul

Nie zrozumiał. Na co komu Hirołsy w 3d? Jak ktoś lubi strategie, to woli starą wersję. Przechodziłem to przy grze Eador. Zjadłem żeby na starej wersji 2d. Potem autor dostał kasę i wydał nową wersję 3d. Ta sama mechanika, te same jednostki i statystyki, ale 3d. Grało się zdecydowanie gorzej, gra straciła responsywnosc i czytelność.

26.08.2026 10:20
ivelios666
3
odpowiedz
ivelios666
18
Chorąży

Do wszystkich którzy planuje zjechać "poczekamy, zobaczymy, zagramy i ocenimy", dajmy szansę Remake 😁

26.08.2026 10:22
4
odpowiedz
Canaton
20
Legionista

GRYOnline.plTeam

Nie powiedziałbym, że oryginalne HoMM 3 jest szarobure. Wszystkie oryginalne części były bardzo kolorowe. Wydaje mi się, że to po prostu nie wygląda jak HoMM 3 i z zapowiedzi wychodzi na to, że nie będzie tak brzmieć. Fanów pewnie prędzej zadowoliłoby naprawienie HoMM 3 HD poprzed dodanie Armageddon’s Blade i The Shadow of Death. Wizualnie grze bliżej do remastera piątki z silnymi nawiązaniami do trójki. Ubisoftowi powinno zależeć na przyciągnięciu graczy z oryginału, a część nawet się od Olden Ery odbija. Zobaczymy, czy faktycznie gameplayowo będzie dobrze, ale raczej scena e-sportowa zostanie przy HD Modzie, bo gra działa na każdym ziemniaku.

26.08.2026 10:37
5
odpowiedz
Felo74
139
Konsul

A to nie jest tak, że każdy kto w ogóle jeszcze gra w H3 to ogrywa Horn of the Abyss, a nie base game? W takim wypadku ten remake od razu odpada. To już lepsze jest to Olden Era.

26.08.2026 10:38
Artur676
6
odpowiedz
Artur676
70
Generał

Ubisoft zmądrzeje dopiero wtedy jak reaktywuje marki Prince of Persia, Driver, Splinter Cell i Rayman w 3d.

26.08.2026 10:42
lordpilot
😍
7
odpowiedz
lordpilot
239
Legend

Nie spodziewałem się, że hirosi dostaną remake, ale skoro już będzie...

...to dodałem do listy życzeń. Must have. Wygląda prześlicznie, a jako fan oryginału nie ma opcji, żebym w to nie zagrał.

26.08.2026 10:45
MarioAleWLewo
8
odpowiedz
MarioAleWLewo
8
Chorąży

Autor chyba sam nie rozumie jednak fanów H3 skoro przyszedł mu do głowy taki tytuł.

26.08.2026 10:47
Miodowy
9
odpowiedz
Miodowy
112
Nigdy nie był młody

Jak na razie nie wygląda jak współczesna gra, a raczej tak z 15-letnia.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl