Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Haker odpowiedzialny za wielkie wycieki GTA 6 może powrócić. Gracze obawiają się ujawnienia zakończenia gry Rockstara

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
05.10.2026 17:36
Racja
1
odpowiedz
Racja
17
Generał

To jego zniknięcie mega dziwne. To jego pojawienie się właśnie teraz kiedy od 15 października ma się więcej dziać jeśli chodzi o reklamę jest mega dziwne.

05.10.2026 18:08
Shadoukira
2
odpowiedz
Shadoukira
124
Chill Slayer

Oczywiście nie mam potwierdzenia, ale jak dla mnie to wszystko było ukartowane. No bo kurde, pojawia się typek z "wyciekami" z prawdziwego GTA VI na tydzień przed wielką prezentacją Rockstara i zaraz po tej prezentacji znika totalnie bez śladu, a przecież niby groził, że będzie udostępniać nawet jeszcze więcej ciekawych materiałów i to już nawet związanych z fabułą.

Co więcej te jego wycieki nie pokazywały tak naprawdę nic specjalnego, tylko jakieś losowe momenty z gry jak facet chodzi, jeździ, strzela czy bije się wręcz, czyli takie bardzo podstawowe rzeczy dla serii GTA. Nie pokazał żadnych rewolucyjnych mechanik czy rzeczy, które zapowiada Rockstar. Jak dla mnie nieco to dziwne.

A co do obaw ludzi, to mogą po prostu nie oglądać nic związanego z GTA w sieci przez ten najbliższy miesiąc. To nie jest takie trudne. Wielkie halo o nic...

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl