Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: GTA 6 znowu wycieka! Cyberleek powrócił z 25-minutowym gameplayem, uważajcie na spoilery

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
08.10.2026 13:58
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
43
Senator

Gry mozna kupic w preorderze i grac 48 godzin przed oficjalna premiera, te paranoje o spoilery GTA VI zaczynaja byc nudne 😒

08.10.2026 14:12
KoweK
1.1
odpowiedz
KoweK
165
Stalker

Wronski 48h przed premierą? niby jak?

08.10.2026 14:16
Wronski
1.2
odpowiedz
Wronski
43
Senator

KoweK Miales teraz np. Silent hill Townfall, jak zlozyles pre order to miales dostep do gry na 48h przed standardowa premiera.
https://www.allkeyshop.com/blog/silent-hill-townfall-early-access-unlock-times-news-n/

08.10.2026 14:21
KoweK
1.3
odpowiedz
KoweK
165
Stalker

Wronski przeczytałem "grę" i myślałem, że miałeś na myśli konkretnie gta6, już myślałem że coś mnie omineło

08.10.2026 14:30
Wronski
1.4
odpowiedz
Wronski
43
Senator

KoweK 🤣

08.10.2026 14:10
Pleśniowy_Stwór
2
odpowiedz
Pleśniowy_Stwór
1
Centurion

Niech sobie to nagranie wsadzi

08.10.2026 14:27
Pshemeck
3
odpowiedz
Pshemeck
67
Semper Invicta

Wystarczy po prostu nie odpalać takich filmów i nie czytać wpisów. Rozumiem, gdyby ta gra miała wyjść za rok, ale premiera jest za 42 dni.
To nie jest jakaś nowa marka, by trzeba było cokolwiek o tym czytać i oglądać pomijając oficjalne materiały.

08.10.2026 14:31
Racja
4
odpowiedz
Racja
17
Generał

I co. Nagle gość miał dostęp do starej wersji a teraz ma do nowej?

08.10.2026 14:38
5
odpowiedz
Inquerion
58
Generał
Image

- Ten Jason (główny bohater) jest bardziej drewniany niż animacje w Gothicu. Gość ma 0 charyzmy. Kandydat do najgorszego bohatera GTA? Lucia (druga bohaterka) trochę lepiej, ale na tym filmiku nie miała za dużo czasu antenowego. Ktoś tam pisał że Jason ma chyba autyzm i stąd jest taki specyficzny.
- Fizyka pojazdów niestety gorsza niż w GTA 4 czy Flatout. Taki trochę Saints Row Reboot. Gość puka rozpędzonym motocyklem w samochód i nic. Pamiętacie stare gry wyścigowe z lat 2000s? To coś takiego. Ale jak komuś nie przeszkadza arcade to pewnie będzie się i tak dobrze bawił.
- lasy ładnie wyglądają. To nie KCD 1/2, ale lepiej niż w GTA 5.
- jest opcjonalna kamera pierwszoosobowa, ale tylko w pojazdach.
- customizacja aut jest dość rozbudowana. Taki trochę NFS Most Wanted/Carbon (tak mi się skojarzyło).
- Rockstar jak to Rockstar poświęcił moc obliczeniową na jakieś pierdoły, w tym przypadku...animację "klejnotów" i "karabinu" głównego bohatera. Chyba się animacjami "klejnotów" konia z RDR2 zainspirowali.

Jak ktoś chce to obejrzeć to nie obawiajcie się spoilerów. Dość nudny ten pokaz. Fabuły 0 poza jakimś questem pobocznym.
Głównie wyścigi i randomowa jazda po mieście. Coś bez jaj ten Cyberleek. Dałby fabułę albo builda gry, a tak można dalej odnieść wrażenie że nie chce za bardzo Rockstara/Take Two drażnić.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl