Powalający tytuł, a teraz zdradzę Wam, że jutro prawdopodobnie będzie... Jeszcze bliżej!
Szok, horror, dramat i niedowierzanie... a to wszystko w Polsce...
Powalający tytuł, a teraz zdradzę Wam, że jutro prawdopodobnie będzie... Jeszcze bliżej!
Szok, horror, dramat i niedowierzanie... a to wszystko w Polsce...
Miałem to samo napisać co chłopaki poniżej hahaha
Ale w sumie prawda. Wczoraj było dalej do premiery niż jest dzisiaj.
Prawdziwa premiera to i tak będzie dwa miesiące później jak na PC wyjdzie.
Nie będę niszczył sobie doświadczenia w takiej grze w 30fps.
Tak tak. Najpierw zacznie się od płakania na wymagania a potem miliony tematów CZY MI POJDZIE.
Tak mówię ogólnie. Najpierw będzie płacz jakie to gta zle ludzi którzy nie grają. Potem będzie śmiech pctowcow że beta testy i 30 FPS a potem będzie już tylko płacz pctowcow nad wymaganiami i setki pytań czy im pójdzie.
A ja kupiłem konsole pod GTA vi i za 2 lata kupię sobie pc i ogram ponownie :)
Pierwszych 10 wątków na forum będzie dotyczyło GTA :D
Na jesieni się okaże, czy to w ogóle istnieje, bo póki gówno online generuje miliardy to nie mają po co się przemęczać i wydawać VI
Chodza pogloski o zrobieniu dnia premiery GTA VI ustawowo wolnym dniem od pracy, moga to odczuc niektore firmy...
Miliard razy bardziej? A może bilion albo trylion? Lub trzy tryliony?
Widzę, że nie tylko ja zauważyłem idiotyczny tutuł. Przypomina mi się skecz jednego z polskich kabaretów, w którym komediant grający Kaczyńskiego stwierdził: "Zbliżamy się do prawdy. Jesteśmy już tak blisko, że być może tę prawdę minęliśmy". Śmiem twierdzić, że tytuły Waszych tekstów będą niedługo równie absurdalne. Czy naprawdę nie stać Was na zatrudnienie kogoś od korekty?
Via Tenor
A skąd wiadomo, że miliard razy bardziej, a nie dwa? co to za tytuł w ogóle?...
Kiedy błąd poprawicie w tytule?
Dzisiejszy dzień jest bliższy przyszłej niedzieli. A ten "geniusz" co to wypocił tą głupotę, jest bliższy zastąpieniu przez ai. ??