Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Grałem w nowe Fable. Problem w tym, że prawie nie czułem w nim Fable

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
28.08.2026 14:50
ivelios666
1
2
odpowiedz
ivelios666
18
Chorąży

Chętnie bym też zagrał :D i to, że nie jest Fablem sprzed lat... to dla mnie duży plus :D

28.08.2026 14:52
2
odpowiedz
Chris4132
125
Konsul

Grałem tylko w fable 1, ale tam większość gry to akurat była walka, to jest fundament całej gry więc nic dziwnego że kładą na to nacisk. Jak ona byłaby nudna to nikomu nie będzie się chciało przebrnąć do reszty elementów, to nie simsy.

post wyedytowany przez Chris4132 2026-08-28 14:53:06
28.08.2026 14:54
Dead Men
3
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

jakoś mnie to nie dziwi bo to koło Fable nie stało

28.08.2026 15:05
4
odpowiedz
1 odpowiedź
toyminator
103
Legend

Mnie wkurza, że normalny poziom trudności to od lat jest łatwy poziom. I trzeba grać na wysokim, żeby mieć wyzwanie, ale się nie wkurzać, i korzystać z większej ilości mechanik. Ale nie lubię tego, że podnoszenie poziomu trudności, to głównie my obrywamy mocniej i bijemy słabiej, albo wróg bije mocniej i jest gąbką. I to jest coś co mnie odrzuca od wyższych poziomów trudności, ale jednocześnie normalny poziom jest za prosty.

28.08.2026 15:12
premium274090
4.1
odpowiedz
premium274090
67
Centurion

toyminator a czego oczekujesz na "trudnym" trybie trudności? Nie każda gra to gra taktyczna gdzie trzeba myśleć

widocznie grasz w gry gdzie "ork bić" to najlepsza taktyka, a jak nagle ktoś bije mocniej to jest problem

28.08.2026 15:10
SnakePlissken
5
1
odpowiedz
SnakePlissken
229
Ulubieniec forum Claude
Image

Po zmianie twarzy bohaterki(czy też to kwestia tworzenia postać) od razu przypomniała mi aktorkę Tanyę Reynolds z Sex Education, Decameron a aktualnie z Ted Lasso S4, gdzie ma poważniejszą rolę. Mimika niemal ta sama, nawet głos by pasował. Ciekawe czy zmiany poszły aż w zmianę aktorki totalnie bo była inna.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl