Różnica między gothicem i crimson desert jest wielka. Gothic nie jest strasznie nudny.
Takie usprawnienia i zmiany, że całkowicie zresetowało mi czas gry w Gothicu na ps5 i zaczynam od nowa :D
Nowy Obóz do boju!
Przestanie tam w Redakcji udawać, że Crimson Desert to wybitna gra.
Po co to robicie?
Gothic to zupełnie inna gra i zupełnie inny poziom. To tak jakby porównywać Dishonored do podwórkowych podchodów.
Porównynwanie tych gier nie ma sensu. Crimson Desert wyszedł w dobrym stanie i jedyne co twórcy robią to rozbudowują tą grę o nową zawartość, a nie naprawiają nie działające systemy jak to jest z Gothicem.
Gracze Gothic Remake są zachwyceni, porównują grę do Crimson Desert.
Lol
Sprawdzę jak wróce z walacji bo gra bardzo ok, choć bedę musiał znaleść czas bo zaraz Assassins Creed Balck Flag resunced.
Crimson desert i gothic remake są niedopracowanymi grami. Crimson ma mnóstwo nijakiego contentu i mechanik. Gothic remake to tylko dobry dubbing, dobrze zrobiona mapa i nic po za tym, bo mechaniki, animacje i walka kuleją.

Fani się cieszą, że aktualizacja wyszła szybko, a ja mam wrażenie że szło to im strasznie wolno, w sensie ten patch 1.0.3 do tego lista zmian nie jest jakaś duża, no ale dobra, warto w takim razie ponownie się wziąć za grę od nowa.
edit: na screenie wyjście 1.0.2 a 1.0.3 bo hotfixa nie zaliczam, to prawie dwa tygodnie minęło, to długo xd (nie żebym narzekał)