Komentarze do wiadomości: Gracze Crimson Desert mają dość i błagają twórców o reakcję. Chcą tego, co oferuje Oblivion, a nie Gothic, inaczej Kliff będzie cierpiał prawdziwe katusze

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
03.04.2026 21:14
baltazar1908
1
1
odpowiedz
baltazar1908
45
Generał

To jeszcze nie został rozszerzony, trzy patche się sciągneły od dwóch tygodni i ciągle źle, chore.

03.04.2026 21:32
Messerschmitt
2
3
odpowiedz
Messerschmitt
54
Pretorianin

Niech nie przesadzają, bo przez te płacze zaraz zrobi sie z tego kolejny asasyn. Nie widzę sensu w kompulsywnym zbieractwie, spokojnie da sie wszystko ogarnąć przy aktualnej pojemności ekwipunku i skrytki. Zresztą, nie powinni dostosowywać gry do osób, które same przyznają, że są neurotyczne. Najlepiej jakby pojawiła się możliwość wyboru trybu klasycznego z ograniczeniami, bardziej wymagającą jazda konną, większa trudnością starć i powiedzmy, eksploracyjnego. Z uproszczeniami i nieograniczonym storage. Każdy sobie wybierze. Osobiście bardzo mi leży, że nie wszystko jest podawane na talerzu, ze czasem czegoś brakuje i trzeba poszukać, zdobyć, nieco sie wysilić. Daje mi to satysfakcję i wyróżnia tę grę.

post wyedytowany przez Messerschmitt 2026-04-03 21:41:19
03.04.2026 21:47
NOWAHUTANACZASIE
3
1
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
24
Generał

Via Tenor

Raakcja twórców;)
Nie no, akurat widzę że twórcy dowożą w kontekście łatania/słuchania graczy, prawda?

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-04-03 21:48:10
03.04.2026 22:04
4
odpowiedz
MH-Kage
24
Pretorianin

To co ta gra aktualnie najbardziej potrzebuje to poziomy trudności, bo z łatki na łatke wprowadzają kolejne ułatwienia w zakresie balansu i ruchu, rozbierając powoli grę z jej wyróżniających sie cech.
Jeszcze troche, i to naprawdę zmieni się w typowego Asasyna

03.04.2026 22:06
5
odpowiedz
jako8436703776
1
Chorąży

Jestem w szóstym rozdziale i gra to pokaz slajdów na ps5 pro przy tych walkach i armii.

03.04.2026 22:15
Kwisatz_Haderach
6
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
23
GIT GUD or die trying

"Uwazam ze miejsca jest az nadto." - pisze Michalek z Pierdziszewa.

"Ograniczone miejsce w inventory (ilosciowo lub wagowo) to czesta i calkowicie normalna mechanika w grach video!" - wyrokuje xXxJanusz69.

"A ja mam to w d... po prostu gram i mi nie przeszkadza" - figlarnie komentuje goraca_Judyta_PL

No i juz. Wyrownalo sie. Sprawe uwazam za zakonczona.

Dzwonilem tez do devsow, ale powiedzieli ze jeszcze nie "maja dosc", bo dalej swietuja kolosalny sukces gry i nie czytaja randomowych tematow z reddita.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-04-03 22:18:41
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl