To jeszcze nie został rozszerzony, trzy patche się sciągneły od dwóch tygodni i ciągle źle, chore.
Niech nie przesadzają, bo przez te płacze zaraz zrobi sie z tego kolejny asasyn. Nie widzę sensu w kompulsywnym zbieractwie, spokojnie da sie wszystko ogarnąć przy aktualnej pojemności ekwipunku i skrytki. Zresztą, nie powinni dostosowywać gry do osób, które same przyznają, że są neurotyczne. Najlepiej jakby pojawiła się możliwość wyboru trybu klasycznego z ograniczeniami, bardziej wymagającą jazda konną, większa trudnością starć i powiedzmy, eksploracyjnego. Z uproszczeniami i nieograniczonym storage. Każdy sobie wybierze. Osobiście bardzo mi leży, że nie wszystko jest podawane na talerzu, ze czasem czegoś brakuje i trzeba poszukać, zdobyć, nieco sie wysilić. Daje mi to satysfakcję i wyróżnia tę grę.
Via Tenor
Raakcja twórców;)
Nie no, akurat widzę że twórcy dowożą w kontekście łatania/słuchania graczy, prawda?
To co ta gra aktualnie najbardziej potrzebuje to poziomy trudności, bo z łatki na łatke wprowadzają kolejne ułatwienia w zakresie balansu i ruchu, rozbierając powoli grę z jej wyróżniających sie cech.
Jeszcze troche, i to naprawdę zmieni się w typowego Asasyna
Jestem w szóstym rozdziale i gra to pokaz slajdów na ps5 pro przy tych walkach i armii.
"Uwazam ze miejsca jest az nadto." - pisze Michalek z Pierdziszewa.
"Ograniczone miejsce w inventory (ilosciowo lub wagowo) to czesta i calkowicie normalna mechanika w grach video!" - wyrokuje xXxJanusz69.
"A ja mam to w d... po prostu gram i mi nie przeszkadza" - figlarnie komentuje goraca_Judyta_PL
No i juz. Wyrownalo sie. Sprawe uwazam za zakonczona.
Dzwonilem tez do devsow, ale powiedzieli ze jeszcze nie "maja dosc", bo dalej swietuja kolosalny sukces gry i nie czytaja randomowych tematow z reddita.