Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Gracze bali się, że Ubisoft oraz Square Enix wybrały niewłaściwą stronę w walce o gry na płytach [Aktualizacja]

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
08.09.2026 21:05
1
odpowiedz
Assassinek06
124
Generał

Dobra. Gry CDP Red tam są? Czy jak nie ma Ubi to hurr durr ale to, że nie ma CDP to luz? Wpisałem w google i nie wyświetliło mi info, że gry CDP są w usłudze, więc te wszystkie komentarze mozna też przypiąć REDom?

08.09.2026 23:08
1.1
1
odpowiedz
Misha88
3
Centurion

Assassinek06 Nie oczekuj logiki. Cytowane wpisy są bardzo emocjonalne - i głównie tym kierują się komentujący. Temat jest po prostu „gorący”.

09.09.2026 01:12
tynwar
1.2
1
odpowiedz
tynwar
105
Legend

Assassinek06 tam gdzie jest źle o ubisofcie, to trzeba źle napisać o cdpr, bo inaczej hurr durr. I tak za każdym razem :D.

09.09.2026 04:55
1.3
1
odpowiedz
Assassinek06
124
Generał

tynwar No ale szukam przecież równowagi. Mam wrażenie, że tu jest gorzej niż w polityce. Jedni czegoś nie zrobili: hurr durr jak źle, okropnie. Ale ci drudzy też nie zrobili. Oj tam oj tam. Ważne, że można opluć tych pierwszych. Serio nie razi cię to? Nie chcesz takich samych standardów dla wszystkich partii czy deweloperów? Może stąd bierze się "ślepa wiara wyznawców", że nie nie rozumieją kwantyfikatorów logicznych i dedukcji logicznej. Trzeba logikę do podstawówki wprowadzić a przynajmniej do liceum. No ale głupi ludzie są pewnym sferom potrzebni. Łatwiej narzucić im jakąś narrację jeśli w swoim oku przysłowiowej belki nie widzą.

post wyedytowany przez Assassinek06 2026-09-09 05:20:48
08.09.2026 21:06
GraczR
2
1
odpowiedz
GraczR
44
Centurion

Pultają się o zmianę fizycznej na cyfrową?

08.09.2026 22:04
3
5
odpowiedz
Darek1785
12
Generał

Tutaj nie ma się czego bać tylko trzeba zrozumieć, że te wszystkie największe korporacje są pod jednym butem i tutaj klamka już zapadła, że nie będzie gier na płytach ale nadal możecie się łudzić, że Sony z Microsoftem nie grają do jednej bramki i ci drudzy wsadzą napęd do nowego Xboxa (dobry żart) lub słuchać jakiś śmieszny ekspertów typu Digital Foundry i ich bredni o tym, że problem jest ze znalezieniem dostawcy napędów.

08.09.2026 23:30
Crazy_Bambino
4
odpowiedz
Crazy_Bambino
54
Konsul
PLUS

W stadzie krabów te dwa były by jednymi z największych, więc tak oni już wybrali.

09.09.2026 02:19
5
odpowiedz
ultraSsak
39
Pretorianin

Ja mam usługę "nigdy nie kupię gry Ubisoftu", dzięki niej nie mam problemu z ucyfrowieniem, ez

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl