Można też użyć agenta AI albo jakiegoś bota by korzystał z tej wyszukiwarki i nabijał punkty.
Dodatkowo 21 fundacji ktorym mozesz przekazac dowolna liczbe punktow - nie jest opisane jaka to wartosc pieniezna
Też nie zapłacę ani zł na STEAM za GTA6 jak tylko wyjdzie na PC bo mam trochę odłożonych skrzynek z CS'a gdzie jedna kiedyś kosztowała pare zł, dziś są warte prawie 100zł , wiec 5 sprzedam i mam wersje ULTIMATE! ;) i jest dla mnie jak za darmo!
Fajnie się na tym zbierało punkty dla kart podarunkowych do sklepu amazon, ale już długo ich nie ma niestety.
Ja już mam dawno uzbierane punkty na GTA. Czekam tylko aż wyjdzie na Pc i lecimy z koksem.
Szkoda tylko ze ziomek zapomnial dolaczyc screen gdzie punkty wymienia na dolary, bo z caly szacunkiem ale kase do konta m$ mozna spokojnie dodac z banku a potem twierdzic ze sie dostalo kase za punkty.
Kiedyś użyłem tej wyszukiwarki żeby pobrać przeglądarkę (tuż przy wprowadzaniu Copilotów itp.) i z jakiegoś powodu pierwszy wynik co AI niby generuje znikał i z tego powodu w ogóle się nie wyświetlał. To tak jak zrobić żeby zamiast normalnie wyświetlało się jako sponsorowane tylko po to żeby usunąć. Chociaż poniżej były linki w innych językach i wystarczyło zmienić link na pl.
Ja za punkty kupiłem apartament w Dubaju i jacht w marinie dubajskiej, gratis dorzucili mi Rolsrojsa.