Reklamujcie Amazon dalej, na wszelkie możliwe sposoby. Następny news powinien być o tym, że zamówił kartę graficzną za 20k, a dostał ją z Rosyjską modelką, która chciała z nim zostać i nie musiał jej zwracać ojcu.
A co ma allegro do wysokości cen
Bardzo wiele. Przez bardzo wysokie prowizje platformy, sprzedawcy muszą mocno zwiększać ceny, co przekłada się na niską konkurencyjność towarów. Wielokrotnie okazywało się, że produkt oferowany na alledrogo, w zwykłym sklepie online (lub sklepie producenta) jest często znacznie tańszy.
Następni klienci pokryją koszty. Nic tylko brawa bić.
"Chodzi o przepisy Kodeksu cywilnego, Tytułu V dotyczącego bezpodstawnego wzbogacania, o czym mówi artykuł 405
Kto bez podstawy prawnej uzyskał korzyść majątkową kosztem innej osoby, obowiązany jest do wydania korzyści w naturze, a gdyby to nie było możliwe, do zwrotu jej wartości."
Chodzi o nazwę sklepu, prawda? Chodzi o nazwę?
Zdarza sie we wrześniu 2025 roku kupiłem tak windowsa 11 na ebay uk bo nowego lapa którego zamówiłem bez systemu operacyjnego który dość drogo kosztował z nowym
sprzętem prawie 800 złotych wiecej, czekalem na przesyłke dość długo ze 2 tyg. w międzyczasie anulowałem zakup i kupiłem
kolejny system od innego sprzedawcy (który pomimo dużo lepszego wyglądu od powyższego był fałszywy, klucz aktywacyjny nie działał, zwróciłem dostałem kase z powrotem), następnie poprosiłem o zwrot kasy którą też dostałem, na drugi dzień po tym przyszła zamówiona paczka pisalem do sprzedawcy o adres zwrotny ze dwa trzy razy żeby wysłać z powrotem odpowiedzi nie dostałem do dziś w końcu aktywowałem system na lapie który działa do dziś. Mogę polecić sprzedawcę jeżeli ktoś szuka windowsa 11.
Kiedyś Amazon wysłał mi strepsilsy na ból gardła razy dwa, pierwsze przyszły jak powinny, a za tydzień dostałem kolejne, na naklejce był ten sam nr zamówienia, więc ktoś musiał się dupnąć, szkoda tylko że na czymś tak tanim. Oczywiście nic mi nie kazali zwracać.
TAK TAK A SWISTAK SIEDZI...... CO ZA BREDNIE... BRATA ROK TEMU MALO PO SĄDACH NIE CIAGAL AMAZON ZA SONICZNĄ SZCZOTECZKE ZA 70 DOLCÓW. PRZESTANCIE TE AIGOWNO PRODUKOWAC NA SILE BO CZYTAC SIE ODECHCIEWA
> 8 000
Piszemy „8000”, nieuku.
Separator grupujący stosujemy dopiero przy liczbach 5-cyfrowych. Piszemy więc „80 000”, ale „8000”.