A czego się spodziewał, że Blizzard "łaskawie", w ramach wyjątku, stworzy dla Niego alternatywną łatkę, umożliwiającą granie na tym starym koncie i z tym kompanem "po wsze czasy"?
Może sobie zrobić zdjęcie i będzie miał pamiątkę. Pewnie chodzi o kasę bo później wystawi konto na sprzedaż i pójdzie jak to w USA za kilka milionów dolarów.
Idiotyczne to i malo wiarygodne "stoi przed ciezka decyzja" ani slowa tutaj czy komentarza blizzarda ze rzeczywiscie sie tak stanie, moze napisac do supportu o sytuacji i moga zresetować mu talenty czy chociazby postać zresetować nawet z ekwipunkiem/goldem/talentami ale zachować postać. Wątpie aby twórca globalnej gry nie potrafil zmienic czegoś w kodzie czy zresetować talenty jako dział supportu/bugów/techniczny gdzie w koncu pracują tam programiści
po nownym logowaniu najzwyczajniej za nim moze stać coś innego już
Tak, i TYLKO o to chodzi. News z niczego, nie wiem jak z niego wydobyłeś te szalone scenariusze z bugami, kasowaniem postaci czy talentami
Czyli jak się zaloguje, to straci postać. A tak właściwie to straci ją przy pierwsze weryfikacji - na przykład zmianie lokacji. Ale tak właściwie to nie wiadomo co się może stać. A poza tym to nie gram w WoWa, nigdy nie grałem i nie ma to dla mnie znaczenia.
Po tym, jak kupiłem Overwatcha i Blizzard mi go po prostu ukradł z konta zastępując jakimś chłamem o nazwie Ovwerwatch 2, nie mam żadnego szacunku do tej parszywej firmy ani nie zamierzam dawać im złamanego grosza za cokolwiek więcej.