Komentarze do wiadomości: Gracz WoW już nigdy nie może zalogować się na swoją postać. W przeciwnym razie utraci, coś, czego prawdopodobnie nie ma już nikt inny na świecie

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
14.02.2026 09:03
1
odpowiedz
Tominion
3
Legionista

A czego się spodziewał, że Blizzard "łaskawie", w ramach wyjątku, stworzy dla Niego alternatywną łatkę, umożliwiającą granie na tym starym koncie i z tym kompanem "po wsze czasy"?

14.02.2026 09:13
1.1
3
NuaMeDoi
1
Junior

Tominion chłopie dej se na wstrzymanie. On nic się nie spodziewał, ale nikt nie wiedział kiedyś w którą stronę zajdą zmiany. To artykuł trochę rozdmuchuje tą sytuację. No ale ja bym się nie logował. Też Lockiem grałem na Vanili i starych dodatkach.

14.02.2026 09:56
Rumcykcyk
2
2
odpowiedz
Rumcykcyk
134
Ojciec Zarazy

Może sobie zrobić zdjęcie i będzie miał pamiątkę. Pewnie chodzi o kasę bo później wystawi konto na sprzedaż i pójdzie jak to w USA za kilka milionów dolarów.

14.02.2026 11:01
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
schabsky
21
Legionista

Idiotyczne to i malo wiarygodne "stoi przed ciezka decyzja" ani slowa tutaj czy komentarza blizzarda ze rzeczywiscie sie tak stanie, moze napisac do supportu o sytuacji i moga zresetować mu talenty czy chociazby postać zresetować nawet z ekwipunkiem/goldem/talentami ale zachować postać. Wątpie aby twórca globalnej gry nie potrafil zmienic czegoś w kodzie czy zresetować talenty jako dział supportu/bugów/techniczny gdzie w koncu pracują tam programiści

14.02.2026 11:04
3.1
schabsky
21
Legionista

schabsky po powrotach na inne ekspansje (ze swojej praktyki znam) i tak sie talenty resetują. Zapewne typ nawet może się zalogować i po nownym logowaniu najzwyczajniej za nim moze stać coś innego już. Jeżeli postać mu rzeczywiście skasuje to moze wtedy ticketa napisac do suportu i istnieje przywracanie postaci w przypadku bugów/crashy. Usunieta postać zapewne przywrócona będzie bez tego błędu

14.02.2026 12:27
3.2
1
Procne
90
Generał

schabsky nikt tu nie mówi o kasowaniu ani resecie postaci. Ani resetach talentów. Gość może się zalogować na tę postać.
po nownym logowaniu najzwyczajniej za nim moze stać coś innego już
Tak, i TYLKO o to chodzi. News z niczego, nie wiem jak z niego wydobyłeś te szalone scenariusze z bugami, kasowaniem postaci czy talentami

15.02.2026 07:40
4
odpowiedz
akixd
57
Centurion

"Mieć" to mocne słowo na coś, co się dzieje na obcym komputerze ;)

16.02.2026 18:09
EmhyrVarEmreis
5
odpowiedz
EmhyrVarEmreis
47
Pretorianin

Coś kojarzę te rzeczy Blizzarda.

16.02.2026 21:43
6
odpowiedz
asasin24
46
Konsul

Czyli jak się zaloguje, to straci postać. A tak właściwie to straci ją przy pierwsze weryfikacji - na przykład zmianie lokacji. Ale tak właściwie to nie wiadomo co się może stać. A poza tym to nie gram w WoWa, nigdy nie grałem i nie ma to dla mnie znaczenia. 
Po tym, jak kupiłem Overwatcha i Blizzard mi go po prostu ukradł z konta zastępując jakimś chłamem o nazwie Ovwerwatch 2, nie mam żadnego szacunku do tej parszywej firmy ani nie zamierzam dawać im złamanego grosza za cokolwiek więcej.

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl