Jakiś debil jest zaskoczony że PC którego sam tylko ram jest więcej warty niż stare ps4 jest lepszy do grania :) i wyciąga więcej klatek. Ludzie to debile
nie nakręcajcie się lemingi- po to jest ten artykuł
to tak zwany klikbajt ! wypuszczają to żeby ruch robić - soł kip kalm end goł ałtsajd
Juz coraz mniej oplaca sie siedziec na forach i portalach i dlatego polecam przesiadke na narzedzie AI jak Chat GPT. Zaleta jest taka ze nie ma zadnych clickbajtow. Wszystkie informacje jakie chce w jednym miejscu bez przekopywanie forow i portali. Chat GPT sam zrobi to za mnie.
Dziwie sie ze sa jeszcze ludzie ktorzy codziennie siedza na portalach czytaja clickbajty, ogladaja reklamy i przeszukuja cale fora internetowe. Dla to juz czyste vintage i retro.
Od czasu do czasu mozna ale lepiej przejsc na AI i nawet wsiasc najtansza subskrypcje i spokojnie czytac, prowadzic konwersacje z AI niz czytac te glupoty dla debili.
zwlaszcza czytanie tych pomyj ktore produkuja te marne redaktorki z gola- byleby tylko podsycic hejt i by sie zarli ludzie w komentarzach
Nie wiem po co tyle hejtu i jadu jest w Waszych komentarzach.
Ja ostatnio przesiadłem się z Xbox Series X na zestaw dużo tańszy, z RTXem 5070 i też nie mogę uwierzyć jak wielka jest przepaść w grach na PC i na konsole. A mówimy o dokładnie tych samych grach (Wiedźmin 3, który na PC wygląda oszałamiająco, Cyberpunk czy GTA 5).