Komentarze do wiadomości: Gothic Remake sprawdzony na Steam Machine. Nowy sprzęt Valve już teraz dostaje zadyszki

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
10.07.2026 13:33
1
odpowiedz
Tasdeadman
72
Generał

Ale kogo to dziwi? Przecież to padło od Valve to jest mid-range wciśnięty do miniaturowej kostki. Nie dość, że sam w sobie mocy nie ma to jeszcze bardzo łatwo o throttling a Gothic potrafi zagrzać sprzęt.
Mnie nie trzeba przekonywać, że to urządzenie nie ma absolutnie żadnego sensu.

10.07.2026 13:42
-=Esiu=-
2
odpowiedz
-=Esiu=-
225
Everybody lies

Sens to ten sprzęcik by miał, ale za połowę ceny…

10.07.2026 13:55
raziel88ck
3
odpowiedz
raziel88ck
228
Reaver is the Key!

Powinni od razu wydać Steam Machines Pro GTX+

10.07.2026 14:18
4
odpowiedz
JakisChlop
21
Centurion

A teraz dla odmiany do testu weźcie grę zoptymalizowaną jako tako, bo akurat Gothic to nie jest tu żadnym wyznacznikiem do sprawdzania wydajności sprzętu 🤣 Co do samego Steam Machine, to jego moc była wszystkim znana już pół roku przed premierą, więc było wiadomo dla każdego, że to nie będzie super sprzęt, ale cena zrobiła swoje w słabym odbiorze maszynki, przyznaję 😝

10.07.2026 14:54
Dead Men
5
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

bez urazy ale gothic remake to optymalizacyjne gówno.

10.07.2026 15:09
cycu2003
6
odpowiedz
cycu2003
263
Legend

Gdzieś miałem zaćmienie i myślałem, że steam machine będzie w stylu konsol. Że nie będzie mnie obchodziły poziom detali 😑 jak tak to tym bardziej nie ma co brać pod uwagę zakupu

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl