Z jednej strony fajnie... z drugiej jak czytam o " poziomach trudności" to już mnie coś bierze.Skoro chcą być wierni oryginałowi to nie powinno ich być. Oczywiście niech balansują tak by nie było za łatwo ani za trudno skoro ma dojść dużo nowych elementów. Jednak poziom powinien być jeden, bo często moderzy ( deweloperzy w sumie też czasami mają szeroką granicę między " łatwy" a " normalny" , nie wspominając już o "trudnym" gdzie człowiek myśli - kto to balansował ) robią tak,że jeden poziom jest za łatwy a już kolejny za trudny. Więc rozumiem,że ciężko to zbalansować. A Gothic jest taką grą gdzie właśnie tych poziomów niema. Wiadomo to mod tylko powtarzam " chcą być wierni oryginałowi". Zobaczymy jakie będą opinie. Proszę pamiętać,że to tylko moje zdanie i nikogo nie obrażam : ). Pozdrawiam
Przeciez ten mod wyglada oblesnie. Wpieprzone na chama tekstury wysokiej jakosci bez zadnego poczucia dobrego smaku.
Czekałem do 2 minuty na jakieś przeskok w jakości ale w końcu okazuje się dalej, że cały trailer pokazuje zwyczajne widoki z gry, kilka nowych animacji i jakieś inne słabe pierdoły. Czyli tyle jeśli chodzi o Anniversary a myślałem, że chociaż paczki tekstur doczepią.
Niedawno użyłem kilka takich paczek z warsztatu Steam i gra wyglądała o wiele ciekawiej. Fajnie jest usprawniać grę, którą się przeszło 10+ razy i ten mod nie wygląda zbyt zachęcająco.