Bez murzynow z zaburzeniami identyfikacji płci nie kupuje.
Via Tenor
Mimo, że osobiście średnio przepadam za tą postacią to czuję, że gracze w końcu doczekają powrotu tego 'zwykłego sku***syna' >>>
Via Tenor
Mimo, że osobiście średnio przepadam za tą postacią to czuję, że gracze w końcu doczekają powrotu tego 'zwykłego sku***syna' >>>
Vesemir grający na lutni pod oknem Mignole = Pieśni Przeszłości 😊
Krzysztof Banaszyk (Roche) zmarł w 2024 roku, więc raczej nie spodziewałbym się jego powrotu. Ale Iorweth i Ves mogliby. Np. Iorweth ubija Roche'a poza kadrem, a Ves prosi Geralta o pomoc w wytropieniu Elfa.
Tytuł gry jest ciekawy -Pieśni Przeszłości - można to różnie odbierać, może gra będzie działa się przed wydarzeniami z Wiedźmina 3? ale to by musiał z drugiej strony być osobny dodatek w co mi się zbytnio nie chce wierzyć, że tak będzie. Dużo pytań, odpowiedzi brak. Z drugiej strony trailer do Wiedźmina 4 również zostawił dużo pytań i dalej nikt nie wie jak Ciri przeszła próby traw, albo to wyjaśnią w Wiedźminie 4, albo jednak dodatek będzie kontyunacją przygody w Krwi i Winie i tam zostanie wszystko wyjaśnione - bardzo to wszystko ciekawe.
Bez murzynow z zaburzeniami identyfikacji płci nie kupuje.
Pieśni przeszłości beda tak masywnym potworem ze nie beda wymagaly podstawki do odpalenia i dopiero pozniej dorzuca do tego jakies zwykle DLC ;)
Krew i Wino – budżet tego dodatku wyniósł około 9 milionów złotych, oferując przy tym zawartość o rozmiarach dorównujących pełnoprawnym grom w tamtym okresie.
Serca z Kamienia - budżet produkcyjny wynosił około 4–5 milionów złotych.
Budżet dodatku Pieśni Przeszłości (52 mln zł) jest niemal 4-krotnie większy od budżetów dwóch poprzednich rozszerzeń.
ZARAZA <3
Jaki bałagan muszą mieć w firmie skoro każą fanom czekać kilkanaście lat na dodatek i jeszcze więcej na kolejną część. Jestem wielkim fanem Wiedźmina ale kolejnej cześci mogę już nie dożyć.
Ale się redakcji trafiło. Teraz mogą robić artykuły o niczym ale w tematyce Wiedźmina, nie wyjdą na szaleńców. Naliczyłem dzisiaj 7! Jutro padnie rekord lania wody o wiedźminie? Pokażcie na co was stać!