No tak, nieco trudniejszy fragment i dzisiejsi gracze robią pod siebie.
Swoją drogą, nowy wygląd postaci to katastrofa:
Wiadomo, że ubisoft musi zrobić silną kobiecą postać, nie ma innej opcji
Frustrujące? Niczego takiego nie zauważyłem, a przeszedłem to z 2 razy.
Tu bardziej chodzi o wciśnięcie tęczowej propagandy. I próba zakrzywiania rzeczywistości. Bo w poprzedniej części. Jak biały męski heteroseksualny bohater mógł być silniejszy lepszy i cała historia wokół niego się skupiła? Teraz to jest niedopuszczalne. Obecnie w nowej wersji gry silna niezależna o śniadej karnacji kobieta będzie go ratowała z opresji. Bo nasz bohater będzie bez przerwy płakał.
"Jest to o tyle istotne, że niektóre sekwencje, w których trzeba było jej bronić, okazywały się na tyle frustrujące, iż nastręczały graczom sporo trudności i zmuszały ich do kombinowania."
I to źle, tak?

No tak, nieco trudniejszy fragment i dzisiejsi gracze robią pod siebie.
Swoją drogą, nowy wygląd postaci to katastrofa:
Właśnie miałem wrzucać porównanie, czy oni oszaleli ? Czy znowu gra nastawiona na "nowoczesną publiczność", która niestety nie kupuje gier ?
Przecież chyba ten remek robi jakieś indyjski odział Ubi.
Nie, Ubisoft Pune zostało już dawno temu odsunięte od produkcji. Od 2022 nad remakiem pracuje Ubisoft Montreal.
aha? Dotychczas co widziałem na przedstawionych już starych materiałach to książę wyglądał dużo bliżej do oryginału. Jak w końcu naprawdę jest?
Wiadomo, że ubisoft musi zrobić silną kobiecą postać, nie ma innej opcji

Wiadomo. Że gra jest skierowana, tylko dla nowoczesnych graczy https://x.com/Mangalawyer/status/1993372165132239031 Nie jest też pewne. Czy w grze będziemy mieli opcje, grac samym księciem.https://www.youtube.com/watch?v=eqIupIu5zNA
Dawno w to grałem, ale nie pamiętam nic frustrującego w tej grze. Pewnie znowu będą bezsensowne uproszczenia.
Chodzi o to , że jak się jej nie broniło to dostawała beczki od piocha.
UBIkacja na wakacjach i lewacka, silna, niezależna kobita. Mam nadzieję, że nie wyłudzi od ksieciunia alimentów,bo będziemy musieli to odkręcić cofając czas.