Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Fani rozbudowują Morrowinda od ponad 20 lat. Właśnie przekroczyli 1000 własnych questów

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
25.08.2026 12:34
1
odpowiedz
WindMorro
18
Pretorianin

Nigdy nie mogłem tego zainstalować, mimo powtarzania krok po kroku instrukcji. Chyba musi być jakaś jedynie słuszna wersja gry i językowa, żeby to odpalić, albo coś

25.08.2026 12:38
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Pabloninho
34
Pretorianin

Ja nigdy nie grałem w Morrowind, to polecacie od razu grać z tym modem? Ogólnie nigdy nie grałem w tą serię, ale lubię RPG 3d.

25.08.2026 12:57
Draugnimir
2.1
odpowiedz
Draugnimir
158
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

Pabloninho Już sama podstawka potrafi przytłoczyć skalą świata, więc nie rzucałbym się od razu na jeszcze głębszą wodę :)

25.08.2026 13:11
vanBolko
2.2
odpowiedz
vanBolko
71
Konsul

Pabloninho Ja też na początek polecam podstawową gre ale z modem OpenMW - ulepsza wizualnie i otwiera silnik na inne usprawnienia.

post wyedytowany przez vanBolko 2026-08-25 13:13:50
25.08.2026 13:05
vanBolko
3
odpowiedz
vanBolko
71
Konsul

Chciałbym podkreślić wysoką jakość treści dodawanych przez zespół TR, dotyczy to zarówno nowych lokacji jak i zadań które na nas tam czekają. Ja na pewno wrócę gdy zostanie dodana zachodnia część Shadowpass/Kragenmoor i ówczesna stolica Almalexia.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl