Czyli typowe naciaganie zeby potem wydac kase na auta dla mnie pass kupie za 2 lata jak cena spadnie
No co za zdziwienie, no co za nieoczekiwany zwrot akcji.
Money. Dlatego śmieję się z ludzi którzy kupili tą grę za pełną cenę - to DLC.... z nową mapą, ale za to bez aut - produkt udający pełny :)
Skoro nie oddają gry to tylko tymczasowo wystawiają negatyw.
Grają dalej i czekają na dodatki, choćby płatne. Z czego tu się śmiać? Że ludki mają po 1000 zł na swoje gry?
1000zl? Ja daje milion.
Zaplacilem 250zl za dostep do dwoch dlc i nie wydam zlotowki wiecej. Bede gral, a wy będziecie dalej plakac, ze inni sobie gre kupili. Jestescie zalosni.
Żeby w to efektownie grać to podejrzewam że mają skrzynki średnio po 20 tys zł.
"Ludzie biedy" nawet w ratach w to nie idą.
Nie no, dramat. W grze jest ponad 600 samochodów i tylko jedno Volvo? Nic tylko się powiesić.
...
Ludziom się już całkiem w dupach poprzewracało.
Ta gra kosztuje 300zł i jeszcze ma takie braki? No ale skoro gracze rzucają się na edycje deluxe jeszcze przed premierą i płacą jeszcze więcej, to znaczy, że to lubią.
Za darmo to uczciwa cena, polecam. Gra od dwóch dni już na torrentach. Jakim trzeba być frajerem żeby kupować gry za 300-500zł kiedy można je mieć za darmo? Grasz online ok jeszcze zrozumiem ale dla singla tyle płacić to głupota. Argument że "mnie stać" to najbardziej żałosne co można powiedzieć. Jeśli Twój mental konsumenta niewolnika nie pozwala Ci za coś nie zapłacić, kup później na promocji tymczasem graj za free i upewnij się czy warto na to wydawać pieniądze.
Jedzenie tez kradniesz? Przeciez i tak zaraz wyladuje w kiblu, nie badz glupi, nie daj zarobic korporacji, ukradnij chleb i schabowego.
Troszkę mi się kojarzy jak w Simsach, że pierwsze części miały więcej rzeczy a czwarta na premierę nawet nie miała basenów, piwnic czy nawet duchów.