Komentarze do wiadomości: Fan WoW-a założył konto swojemu 9-letniemu synowi i teraz spotyka się z krytyką innych graczy. „Prędzej wyrzuciłbym peceta”

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
08.12.2025 13:10
1
odpowiedz
TheFrediPL
112
Generał

Lubię tych wszystkich o umoralniają, płaczą że dzieciaki grają w cod'a, gta, czy tak jak tu wowa, a sami w ich wieku to robili. Jebani hipokryci.

08.12.2025 13:31
Felipe
😂
2
odpowiedz
Felipe
20
Messiah

Silnie uzależniająca XD. To nie jest kwestia gry, ale już tego kto gra. Bo kogoś ta gra może wciągnąć, a inny pogra kilka godzin i powie, że jest od bani i już nigdy do niej nie wróci.
Poza tym jak komentarz wyżej. Ile oni mieli lat kiedy pierwszy raz zaczęli grać?
Wyrzuciłby PCta. A ciekawe czy syn tego gościa ma telefon i co na nim robi. Gorzej jak się okaże, że gra, albo TikToka czy inne rzeczy scrolluje.

08.12.2025 13:32
GreedFire
3
odpowiedz
GreedFire
42
Pretorianin

Grałem już w wieku 3-4 lat w Heroes 3, potem druga dłuższa gra to było Vice City!!!!!!!!!!!!!!! Na steam mam z 1000 gier i pewnie 2 lata zmarnowane na granie bez spania. 800 anime i łącznie 280 dni bez spania oglądania + seriale to pewnie rok. Całe życie miałem przy PC. Nie jestem mordercą, mam pracę i zarabiam 10 kafli na rękę. Pozdrawiam hipokrytów.

post wyedytowany przez GreedFire 2025-12-08 13:33:16
Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl