Eh, po tak mocnym wcześniejszym newsie, że nowy Ghost Recon ma być milsimem w stylu Ready or Not, byłem nieźle podjarany, a teraz taka wiadomość. ☹️
Najlepszą wiadomością odnośnie Fallouta byłoby przekazanie pałeczki Obdisianowi albo inExile.
Daję sobie rękę uciąć że nawet pewnie w te gry nie grałeś 🤦
Detektywistyczne dlc w hotelu i na wydobywczej planecie miały lepszy scenariusz niż podstawka i druga część the outer worlds.
Wymuszony humor i praktycznie scenariusz pisany pod tę samą note i "żart" w dwójce odbija mocno od historii.
Dwa trailery Clockwork revolution miały o wiele lepszy humor niż ten wymuszony w dwóch częściach outer worlds, który z dosyć ciekawych i poważniejszych wątków przemieniał się w parodie..
InExile zrobiło by o wiele lepszego fallouta niż Obsidian i Bethesda na tę chwile.
Co do obsidianu i inexile, fallout new vegas fabularnie był 100 razy lepszy od wasteland 2, więc pudło koleżko
Mówi to dużo bardziej o Tobie niż o mnie, "koleżko".
W żadnym z moich postów nie napisałem, że moja opinia jest najważniejsza na świ, ale chyba nie muszę podkreślać pod każdym komentarzem, że jest to moja i wyłącznie moja opinia pisząc go.
A co do Outer Worlds, no cóz seria dostała krzyżyk
Nie widzę związku z tym, że to wciąż dobra gra Widocznie obsidian nie ma pomysłu na część trzecią i tyle A może po prostu wolą skupić się na nowej marce, nie widzę nic złego w tym 🤷
Wyjaśnię tobie coś, koleżko - jak ktoś wypowiada się na jakiś temat, to przedstawia swoją perspektywę, subiektywną (inaczej się nie da). Nie zakładaj od razu, że to, według nich, prawda objawiona. Chociaż możesz mieć problem ze zrozumieniem tego, bo widzę, że swoją perspektywę próbujesz w taki sposób przedstawić - ja mam rację bo tak jest, reszta się myli bo ich poglądy nie zgadzają się z moimi.
Wątek w New Vegas był dużo bardziej zaskakujący niż ten z wasteland 2, dodatkowo miał kilka zakończeń, czego w wasteland 2 nie było New Vegas miał także ciekawsze questy poboczne niż w wasteland 2 Nie zamierzam się dokłądnie rozpisywać, bo jakiś random z neta tak uważa, bo w obie gry dawno grałem i mogę cos pomylić/pominąć, więc spłyń koleżko
Fallout szykuje wielką niespodziankę na 2026 rok A tam się okaże, że tą wielką niespodzianką będzie jakiś dodatek do F76 😅
To już siedem długich lat od premiery Breakpoint? A (poprawionego) następcy nadal nie ma... I gdzie ta masa dobrych gier single player, gdy nie wychodzą nawet średniaki? :/
Będą rimejki Fallouta 3 i New Vegas? Czyli nie będzie wszędzie ekranów ładowania i sztywnych jak kołek postaci? W końcu mamy 2026 rok?
Ciekawe czy Bethesda pozyskała cały kod źródłowy do New Veags od Obliviona, koniec miesiąca nie długo trochę więcej jak dwa tygodnie
i wszystko będzie wiadome choć to pisali na ppe.pl nie tutaj.
Jeżeli potem wsparcie w postaci patchy ma wyglądać tak jak dla Oblivion Remastered, to dziękuję postoję.