Sosnowski, idź zbierać ziemniaki na polu. Do tego się nadajesz.
Aż taki dobry? Takie zachwyty nad tym serialem może zrobie drugie podejście.
Odpuściłem go po jednym odcinku, ale może spróbuje jeszcze raz.
Szczerze, to jakoś nie potrafię docenić nic poza odwzorowaniem elementów znanych z gry. Postacie średnio mi podchodzą i cała ta fabularna otoczka też do mnie nie przemawia. Nie jest to złe, ale bez przesady.
W porównaniu do takiego F2-gry to nie ta liga, a serial nie jest nawet w 1/10 pierwowzorem z najstarszych gier tej serii. Tak jak wspomniałeś to tylko otoczka i elementy. Zawarcie gejowskiego związku małżeńskiego i kazanie dorabiać swojej połówce jako męska prostytutka, strzelanie do dzieci, zabawa w handlarza i łowcę niewolników, brud smród i ubóstwo... teraz to nie przejdzie ze względu na poprawność polityczną.
Jedynka była świetna. Na 2 posiedzenia to obejrzałem to i dwójka musi być super. Niech wyjdą wszystkie odcinki to zacznę oglądać.
Najgorsze w tym serialu jest właśnie to że opiera się o F3 i 4, a nie o F1 i 2. Przemoc jest ok, ale humor nie. Brakuje prawdziwie okrutnych i brutalnych scen. Widziałem na końcu pierwszego odcinka, zbiór scen które będą w tym sezonie, np. pokazali Prydwen i Maxsona, pokazali Legionistów. Nie wierzę że taki Legion zostanie dobrze oddany, nigdy nie pokażą ludzi w klatkach z obrożami na szyjach, albo ukrzyżowanych