Fabuła w tej serii nigdy nikogo nie interesuje i nie interesowała.
Moje top:
- GTA IV
- GTA: Vice City
- GTA II
- GTA III
- GTA V
- GTA: San Andreas
GTA I za słabo już pamiętam, to jedyna część, której fabułą mnie nie interesowała, ale zapewne ze względu na mój wiek.
Szkoda, ja już jestem w takim wieku, że nie mam czasu na to żeby grać w takie duże gry.
Bardziej spekuluję tutaj kłótnię 'Bonnie i Clyde'a'. Tym bardziej gdy okaże się, że facet jest undercover lub będzie takie podejrzenie.
Do tego mister biały garniak zbuntuje kochanków przeciwko sobie. Potem oboje będą z nim walczyć ale ostatecznie któreś zginie.
Ciekawe tylko czy R* ma jaja by pójść w jeszcze większe dramy i zdrady niż miało to miejsce wcześniej.
Fabuła może być tutaj akurat najgorszym elementem. Pewnie nic porywającego, odkrywczego, a raczej będziesz przewidywalnie i krótko.
Ja to mam nadzieję, że w połowie gry będzie można sie pozbyć partnera lub partnerki, zdrada i odstrzelić i papa, żeby sobie pojedyńcza postacią dalej grać :P
Okładka z zębami krokodyla mówi tylko tyle - było AI korzystane w grze i nie ma się czego innego doszukiwać.🤣
Nikt nie zwrócił uwagi że niektóre ujęcia z gry są w dzień a inne w nocy. Może to oznaczać że część akcji będzie działa się w dzień a część w nocy :) Jest to ewidentne nawiązanie do innych gier, które mają cykl dobowy.
Ludzie co wy z tym aligatorem macie ?? Co wam się nie podoba? Wyszła pięknie okładka.