Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Dziś ważny dzień dla twórców Skyrima. Bethesda ogłosiła małą wielką zmianę

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
30.07.2026 18:48
Cyrawn
1
1
odpowiedz
Cyrawn
27
Pretorianin

Hmm, fajne logo mnie się kojarzy z Blade Runnerem :).

Nie powinienem się tu wypowiadać o Bethesdzie bo jestem psychofanem ich tytułów (mimo wad) do dziś grającym w zmodowanego Fallouta 4 (właśnie pierwszy raz odkrywam Far Harbour :) ) czy Starfielda (wydałem już na te pierniczone Creations małą fortunę ale gra dosłownie ślni od zarąbistych questów i opcji) . O czasie spędzonym w Elder Scrolls nawet nie wspominam bo to tysiące godzin od Areny począwszy.

Grywam w masę innych tytułów, zwłaszcza rpg, ale to do tych Bethesdy wracam najczęściej właśnie dzięki modom i fantastycznej społeczności fanów, wśród których mam sporo od lat znajomych teraz już w przedziale 40-80 parę lat :) .

Todd ewidentnie się pogubił przy Starfieldzie ale życzę mu i całej Beci bardzo dobrze, bo takich modów jak tu nie mają żadne inne gry.

post wyedytowany przez Cyrawn 2026-07-30 19:08:23
30.07.2026 19:15
baltazar1908
2
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

Jeszcze dwa tygodnie temu redukcja załogi, dziś 40 rocznica.
Dziwnie to trochę wygląda podobnie jak praca studia nad TES6.

30.07.2026 19:54
3
odpowiedz
MH-Kage
28
Pretorianin

Miały być wielkie zmiany w Bethesdzie, no to są. Zmienili logo. A teraz dajcie nam spokój i kupujcie kolejne reedycje Skyrima, który jest ostatnią naszą dobrą grą.

post wyedytowany przez MH-Kage 2026-07-30 19:56:26
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl