Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Dwie karty graficzne i DLSS 5 śmiga aż miło. Polskie RPG The Blood of Dawnwalker już teraz mocno na tym zyskuje

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
07.09.2026 19:51
MilornDiester
1
odpowiedz
MilornDiester
60
Generał

W sumie byłoby to ciekawe, gdyby zaczęto programować gry tak aby konkretne technologie można było rozkładać na różne karty.

SLI już od dawna nie działa na większości kart a i to było zazwyczaj niezbyt optymalne rozwiązanie bo nie wszystko dało się rozdzielić między kartami.

A gdyby było tak, że do swojego leciwego 3080 ti mogę dołożyć jakąś starszą 3070 i na nią zrzucić np. sam RT, albo sam DLSS i odciążyć główną kartę to byłby to bardzo dobry sposób na załatanie dziury w niedoborze topowych kart na rynku, poprzez zaangażowanie tych ogromnych ilości używek.

07.09.2026 19:52
2
odpowiedz
dwrrr
55
Pretorianin
07.09.2026 19:52
3
odpowiedz
WindMorro
18
Pretorianin

Ja mam jeszcze lepszy pomysł - jeśli chcesz grać na ultra, musisz kupić grę, mieć topową kartę i wykupić abonament u Nvidii na drugą wirtualną w chmurze, która włączy ci wodotryski, he he

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl