Nie wiem po co reszta czeka jak gry dostaną update lub nowe dlc i znowu są złamane. Wcześniej chociaż raz złamali to gra pomimo nowej zawartości nie dostały cracka w krótkim czasie, a teraz wszystko leci od strzała, a voices38 wybiera gry które już dostały większość zawartości i patchy jak ostatnio AC Shadows. Denuvo dostaje w dwa policzki plaskacze niemalże codziennie.
Nie wiem po co reszta czeka jak gry dostaną update lub nowe dlc i znowu są złamane. Wcześniej chociaż raz złamali to gra pomimo nowej zawartości nie dostały cracka w krótkim czasie, a teraz wszystko leci od strzała, a voices38 wybiera gry które już dostały większość zawartości i patchy jak ostatnio AC Shadows. Denuvo dostaje w dwa policzki plaskacze niemalże codziennie.
Przynajmniej doszli do wniosku że syf Denuvo już nie ma sensu.
Z jednej strony był zachwyt tą grą i nadzieja... a skończyło się koniec końców na rozczarowaniu :/ po przejściu od razu gra poleciała z dysku.
A te misje to sobie mogą wsadzić, głeboko, nic nie wnoszą ciekawego.
Slabe mechaniki, slaba grafika. Moze jak ktos jest fanem tego uniwersum to bardziej doceni, ale dla mnie troche powyzej przecietniaka
Usuwają denuvo z gry która była złamana na premierę i siedzi na top1 pobieranych na torrentach. Wiadomo, że nie usuwają go dla graczy... Usuwają to dla siebie żeby nie płacić dalej za zabezpieczenia które nic nie dały.
Świetna gra. Tak powinien być poprowadzony Wiedźmin. Czysta historia, zero zapychaczy.
Pozytywnie by zaskoczyli jak by tego crapu od początku nie dali, a nie po tym jak gra została złamana.
sami specjaliści na tym forum od piracenia, a potem wycie : skandal ! Brak spolszczenia !
No i super, tak to powinno wyglądać. Premierę osłonili, a potem już można grać normalnie bez zastanawiania się czy ten syf ogranicza wydajność. Niestety niektórzy twórcy trzymają denuvo na stałe, widocznie stać ich na dopłacanie za miesięczne opłaty do gry, której nikt już po 3 latach nie kupuje.
Myślę, że denuvo całkowicie zabiłoby piractwo gdyby zrobili jawny deal - dajemy nasze zabezpieczenie maksymalnie na rok, a potem róbta co chceta. Wtedy nikomu nie chciałoby się tego crackować.