Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Druga największa transakcja w historii gamingu stała się faktem. EA przejęli Saudyjczycy, Silver Lake i firma Jareda Kushnera

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
05.08.2026 10:59
1
2
odpowiedz
silesius
26
Centurion

Gdzie człowiek nie spojrzy, tam Kushner wciska swoje oślizłe łapy.

05.08.2026 11:15
John_Wild
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
John_Wild
60
Okropnie_Wściekły_Dzik

Cóż, zaprowadzi to zapewne do większej ilości gier usług, czy innego mlutiplayerowego szajsu :)

05.08.2026 11:17
2.1
odpowiedz
arturdzie
72
Pretorianin

John_Wild Ta bo wcześniej EA stawiało na single player :P

05.08.2026 11:17
3
odpowiedz
arturdzie
72
Pretorianin

"i zastanawiam się, czy nowi właściciele postawią na bezpieczną opcję, czyli więcej sequeli i więcej mega-serii, kosztem tej różnorodności."

Przecież EA od dekad stawia na sequele, tasiemce a coś innego wypuszcza tylko raz na ruski rok. EA z lat 2000 dawno już nie istnieje, więc to zwykłe straszenie.

05.08.2026 11:22
elathir
4
3
odpowiedz
elathir
125
Czymże jest nuda?

Jestem ciekawy jak w wypadku EA mogłaby wyglądać zmiana na gorsze, bo trudno mi sobie ją nawet wyobrazić.

Przy EA to nawet dzisiejszy Ubisoft wydaje się być super studiem.

05.08.2026 11:24
5
2
odpowiedz
Phantom
1
Legionista

Saudowie. Wiem jedno mnie LGBT w grach. Dla mnie to już plus.

05.08.2026 11:25
Gandohar
6
1
odpowiedz
Gandohar
37
Pretorianin

Cytowanie Tymińskiego xD Oczywiście, że mu się to podoba, dla niego EA mogą przejać nawet Arabowie, byleby byli prawoskrętni

05.08.2026 11:46
7
odpowiedz
gharou
32
Chorąży

Kilku absurdalnie bogatych ludzi stało się jeszcze bogatszych, zdecydowanie więcej biednych jeszcze biedniejszych, świat zrobił kolejny krok w stronę kopokapitalistycznej dystopii. I tak jest z każdą machloją... wróć — z każdym strategicznym przejęciem, konsolidacją i optymalizacją na szczycie. Co za ujowy świat.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl