Jestem ciekawy jak w wypadku EA mogłaby wyglądać zmiana na gorsze, bo trudno mi sobie ją nawet wyobrazić.
Przy EA to nawet dzisiejszy Ubisoft wydaje się być super studiem.
Saudowie. Wiem jedno mniej LGBT w grach. Dla mnie to już plus.
Cytowanie Tymińskiego xD Oczywiście, że mu się to podoba, dla niego EA mogą przejać nawet Arabowie, byleby byli prawoskrętni
Gdzie człowiek nie spojrzy, tam Kushner wciska swoje oślizłe łapy.
Gdzie człowiek nie spojrzy, tam Kushner wciska swoje oślizłe łapy.
Cóż, zaprowadzi to zapewne do większej ilości gier usług, czy innego mlutiplayerowego szajsu :)
"i zastanawiam się, czy nowi właściciele postawią na bezpieczną opcję, czyli więcej sequeli i więcej mega-serii, kosztem tej różnorodności."
Przecież EA od dekad stawia na sequele, tasiemce a coś innego wypuszcza tylko raz na ruski rok. EA z lat 2000 dawno już nie istnieje, więc to zwykłe straszenie.
Jestem ciekawy jak w wypadku EA mogłaby wyglądać zmiana na gorsze, bo trudno mi sobie ją nawet wyobrazić.
Przy EA to nawet dzisiejszy Ubisoft wydaje się być super studiem.
Saudowie. Wiem jedno mniej LGBT w grach. Dla mnie to już plus.
Dokładnie w końcu lewaki promuja Islam w UE, taka Szwecja czy były kraj UE Wielka Brytania, jest świetnym przykładem jak lewica nie tylko jest anty LGBT ale także nienawidzi kobiet, w praktycznie żaden radykalny sposób nie krytykują krajów muzułmańskich za piętnowanie tych grup, za to są bardzo aktywni w UE gdzie każdego kto krytykuje Islam i muzułmanów wsadzają np. do wiezień czy uciszają.
W szczególności, że to lewactwo zaprosiło ich do UE w setkach tysięcy ;)
W szczególności, że to lewactwo zaprosiło ich do UE w setkach tysięcy ;)
A to nie za rządów PiS wjechało ich do Polski najwięcej, gdy sprzedawali wizy za dolary?
wszelkich gatunków życia jakie znamy, które wszystkie dążą do reprodukcji
Gatunek (jako całość) nie oznacza całej populacji i wszystkich wchodzących w jej skład jednostek. Homoseksualizm wykształcił się niezależnie u wielu niespokrewnionych ze sobą gatunków, więc najprawdopodobniej nie jest jedynie losową anomalią, a celowym mechanizmem mającym określoną funkcję, której jeszcze do końca nie rozumiemy. Poza tym homoseksualiści nie są jedyni jednostkami, które świadomie rezygnują z reprodukcji, wszystkich innych też nazwiesz dewiantami?
Tak pytam. Bo lubię.
A ten obwoźny cyrk który wydostał się z Maroka? W sumie te powinno być retoryczne. 🫣
Nurtuje mnie jedna rzecz. W z tym ziomkiem Persecuted to tak sobie pod każdym postem liżecie nawzajem? Stąd ta obrona uciśnionych. Interesująca relacja.
Taka na odległość...
Przeczytam później więcej tych zalotów.
Cytowanie Tymińskiego xD Oczywiście, że mu się to podoba, dla niego EA mogą przejać nawet Arabowie, byleby byli prawoskrętni
Kilku absurdalnie bogatych ludzi stało się jeszcze bogatszych, zdecydowanie więcej biednych jeszcze biedniejszych, świat zrobił kolejny krok w stronę kopokapitalistycznej dystopii. I tak jest z każdą machloją... wróć — z każdym strategicznym przejęciem, konsolidacją i optymalizacją na szczycie. Co za ujowy świat.
Tak z natury działa kapitalizm. Bez mechanizmów kontrolnych i regulujących zawsze będzie dążył do coraz większej konsolidacji, coraz większego majątku, robiąc to oczywiście kosztem pauperyzacji większości społeczeństw. To paradygmat nieustannego rozwoju w kapitalizmie, musisz się rozrastać, karmić bestię, inaczej upadniesz.
Czyli dokonała się islamizacja totalnie zachodniego, chrześcijańskiego podmiotu. What can I say, we are more than doomed...
Ja się tam specjalnie żadnych zmian nie spodziewam. To inwestycja dla pieniędzy, Arabowie się na tym rynku nie znają i raczej nie będą próbowali zanadto maczać w działalności spółki swoich paluchów. Nie będą się wdawać w słuszność LGBT, kobiet, męskiego testosteronu, gier-usług, single etc. Jedyne, co ich będzie interesować, to aby zgadzała się kasa, a wartość księgowa spółki puchła.
Czy to znaczy że teraz Shepard będzie musiał trzy razy w ciągu dnia walić łbem o podłogę?
Już sam nie wiesz, czy pisać o baranach w podłogę u muslimów, czy pocałunku dwóch kolesi? Coś się chyba teraz nie pokleiła narracja. Bo EA to geje i LGBT-zło. Ale teraz narrację trzeba po sprzedaży studia zmienić, wszak teraz muslimy i barany w podłogę :)
Jesteś na rozdrożu :D
Przynajmniej jest szansa że Araby tam zrobią taki porządek że gry od EA nie będą gorsze niż obecnie.
Chodziło im o dostęp do danych i preferencji setek milionów graczy z całego świata. Wiadomo, że o kasę też, ale myślę, że to drugorzędna kwestia.
Pier*****e Electronic Arts kupiło i niszczy dobre studio Codemasters, moje ulubione serie GRID i DiRT są wstrzymane. Wydali tylko EA SPORTS WRC i następnie EA zrezygnowało z licencji na WRC. Przenieśli część pracowników z Codemasters do pracy nad ich badziewnym battlefield.
Nawet pomijajac zenujacy intelektualny poziom skeczu, to lol jprdl ale wy jestescie glupi.
Jedną frakcją, która optowała za odrzuceniem kapitalizmu byli chociażby strasseryści - chyba nawet jedyną i w zasadzie już po wyjściu Hitlera z więzienia Strasser miał raptem garstkę zwolenników i był przez Hitlera całkowicie ignorowany, nie bez powodu potem uciekł.
- mówi to, że dość daleko było temu do gospodarki planowanej, ale również gospodarki rynkowej - stąd korporacjonizm, bo większość możliwości produkcyjnych były skupiona w rękach stosunkowo nielicznej grupy przedsiębiorców oraz spółek zależnych od państwa, którymi pierwotnie kierował Goering. Oczywiście trudno porównywać sytuacją z 1939 z tą z 1944, bo od przełomu 41 i 42 zaszły tam bardzo duże zmiany, jednak w latach 1933-1940 mamy typowy mariaż polityków z największymi przemysłowcami, coś co dzisiaj Trump próbuje wprowadzić w USA (ale jego elementy są obecne w USA od dekad, on jedynie nasilił proces).
Ale tak czy inaczej, próba wciśnięcia Hitlerowi poglądów lewicowych jest po prostu nawet nie śmieszna a żałosna.
Ogólnie EA od wielu lat mnie już kompletnie nie obchodzi, ale jeśli ma nowego właściciela to nadal po cichu liczę że ten na początek zechce odrabiać wydatek małym kosztem i wszystko co w katalogu EA trafi na wszystkie dostępne platformy i sklepy na rynku przystosowane do dzisiejszych systemów.
To byłaby zmiana naprawdę na plus.
Ojojoj, co za nieszczęście, dobrze że ja gram maksymalnie z segmentu AA. Najzabawniejsze w sekcji komentarzy jest obrzucanie się odchodami przez zwolenników różnych opcji politycznych, to wnosi taką merytoryczną wartość do dyskusji...