Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Dokładnie 30 lat temu rozpoczęła się historia Valve, a wraz z nią droga ku kultowym grom i Steamowi

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
24.08.2026 14:34
asasin24
1
1
odpowiedz
asasin24
51
Konsul

Gdyby wszystkie duże korporacje były takie, jak Valve, to świat byłby o wiele lepszy.

24.08.2026 14:40
2
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
miam1
5
Legionista

To ta firma która zabrała nam posiadanie gier na PC? nice 100 lat <3 oby więcej nam zabrali Sony <3

24.08.2026 14:45
PoCoMiNick?
2.1
2
odpowiedz
PoCoMiNick?
57
Ten gość

miam1 Nie, to ta firma która uratowała granie na PC i która sprawiła, że rynek gier na tej platformie nie skończył tak źle jak mógłby skończyć, patrz na to co się dzieje z PS5.

post wyedytowany przez PoCoMiNick? 2026-08-24 14:47:16
24.08.2026 14:53
xKoweKx [stalker.pl]
2.2
1
odpowiedz
xKoweKx [stalker.pl]
164
Stalker

miam1 już przed steamem nie posiadałeś gier tylko licencję

24.08.2026 14:43
Racja
3
1
odpowiedz
Racja
16
Generał

Pamiętam jak się bałem że wraz ze steam i half life 2 skończyło się piractwo.

24.08.2026 15:12
ereboss
4
odpowiedz
ereboss
92
Tutejszy troll

Ja nigdy nie byłem wielkim fanem Steama. Zabrali graczom posiadanie gier na PC, a ludzie jeszcze temu kibicują. To jak jakiś chory syndrom sztokholmski. I zaraz wleci argument o licencji, że gra od zawsze tak naprawdę nie była nasza. No i co z tego? Korpoludki będą chodzić po domach i zabierać kopie kupionych gier? Ale to nie zmienia faktu, że cały ekosystem Steama działa naprawdę dobrze i żadna inna platforma nie ma tego tak dobrze ogarniętego. Funkcje społecznościowe, mody itd... wszystko to ze sobą świetnie współgra.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl