Ta podmiana twarzy postaci nadaje się na memy, myślę, że większość nie dałoby długo grać z takim czymś.
Zarąbiście to wygląda i nie wiem komu to przeszkadza?
A jaki byl hejt na poczatku jak to zaprezentowali, ale jak zwykle wszystkim juz przeszlo XD
Zarąbiście to wygląda i nie wiem komu to przeszkadza?
Niektórzy lubią smród stop, inni zapach czystego ciała. Jedni lubią grube, inni szczupłe itd. A the Lust od Us 2 nie włączę nigdy więcej w swoim życiu. Równie dobrze mógłbym żłopać zawartość latryny, a i tak bym pewnie na tym lepiej wyszedł. 🤣
Jestem starym dziadem, ale to naprawdę robi na mnie wrażenie. Na podstawowego dlssa też na początku narzekali, a to technologia która naprawdę robi robotę. To samo będzie z tym ustrojstwem.
Ta podmiana twarzy postaci nadaje się na memy, myślę, że większość nie dałoby długo grać z takim czymś.
Ja od początku byłem nastawiony optymistycznie i ten materiał tylko podtrzymuje moje zdanie - potrafi to wyglądać świetnie.
Jeśli uda im się jeszcze to dopracować i zmniejszyć "AI-owość" wyglądu postaci to naprawdę uznam za łut szczęścia, że spaliło mi się 12VHPWR w 4090 i musiałem wymienić na 5080 😄
Przecież od tego idzie mdłości dostać. Dłużej niz godziny z tym filtrem bym nie wytrzymał.
W ogóle wyciągnęli to z gry sportowej? To na co w ogóle robić grę na licencji jak i tak będzie się twarze zawodników podmieniać ai slopem
Pisałem we wszystkich komentarzach. Że dlss5 bedzie swietny. Że wole ogladac AI slopa niż ziemniaki. Że zmiana mojego 3080 na 5070ti to był najlepszy upgrade w zyciu. Bo jeszcze nie do wszystkich dociera to że grafika po upscalingu wyglada lepiej niz tekstura orginalnie zapakowana do gry przez twórców. Dlaczego tak jest? Ponieważ algorytm zgaduje lepiej jak powinna wyglądać tekstura niz ta orginalnie wrzucona do gry. I dlatego dlss jest po prostu lepszy od orginału aktualnie. Kolejna rzecz... ludziki płaczą że karta nie generuje natywnie wiecej klatek niz poprzednie generacje... tylko co z tego? Ostry jak brzytwa obraz a input lag z Frame Gen 2x na 5070ti mam prawie identyczny do tego jaki generuje 3080 bez FG. Co mnie intersuje co generuje klatki i ze to niby sa fake klatki. Jak komus generuje rdzen to nie są ale jak juz idą z algorytmu to są... no i co z tego? Co to ma za naczenie co generuje fps? Dla mnie moze to byc nawet toster albo pralka. Jak mam brzytwę bez laga i wchodze z 40 klatek ultra balance na 3080 na 100 klatek ultra quality na 5070ti placę za to jedynie 10ms wiecej... to mnie nie interesuje co te klatki generuje. Agumenty i fake klatkach są tak glupie że aż boli. Aktualnie tranzystory w gpu mają po 8 atomów szerokosci. Nie da sie skalować hardwaru w nieskończonosc i ładować zalilaczy na 2kW do kart. Natomiast tak jak przewidzialem. Dlss 5 z AI slopem to bedzie miazga. Nie moge sie doczekać. Rozumiem że bedzie żarło zasoby... bo musi. Mam nadzieje jednak że znajdą balans miedzy dlss a fg fps i input lagiem... i wszystko ładnie sie domknie.
i znowu te podnietki graficzką. Ile można grać w gry z identycznym gameplayem co te sprzed 15 lat.
Dobrze że jest wybór - jak ci się nie podoba to nie musisz tego pobierać.
Gdybym miał RTXa serii 5000 to z ogromną przyjemnością bym to sprawdził.
Szczena opada : https://youtu.be/ARumLQpdpo4?si=SVmA8AVQas_0s-iG
-50% wydajności na 5070Ti. Dziękuje postoje
Zabawne komentarze, spruliście się oto, że wyciekła jakaś beta technologi, która jeszcze nie jest dostępna i marudzicie jakby miała oficjalną premierę XD
Dla mnie to będzie kolejny rak w branży jeśli w pewnym momencie stanie się standardem dostępnym na większości kart graficznych, bo to spowoduje to że twórcy gier w pewnym momencie będą mieli totalnie w dupie robienie grafiki czy tworzenie postaci. Przecież będzie wystarczyło sobie włączyć taki generatorek i gotowe, bo jestem tolerancyjny jeśli ktoś zwiększa sobie wydajność gry za pomocą sztucznych klatek mimo że ja z tego nie korzystam. Ale ta funkcja to jest o krok za daleko jeśli chodzi o zachowanie spójności i stylu graficznego danej gry.
Jestem stanowczo na nie, a co będzie kolejne? Zmienianie zasad rozgrywki za pomocą DLSS 6?
Ocenianie niegotowej technologii lub puerwszych jej wersji = ocenianie fabuły GTA 6 po leakach i extended look. Keep going fool.